Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Coșmarul prin care a trecut o femeie din Alba: A fost violată în timp ce violatorul îi ținea cuțiul la gât. Cum a scăpat

Publicat

În urmă patru luni, Daniel I.S., proaspăt ieșit din pușcărie unde a executat o pedeapsă pentru viol, a recidivat și a violat o femeie de 54 de ani.

Faptele s-au petrecut în data de 10 aprilie, iar după ce a fost prins de polițiști bărbatul a fost arestat preventiv, măsură de care vrea să scape în prezent.

La cea mai recentă verificare a măsurilor, bărbatul a precizat că vrea să fie cercetat în arest la domiciliu, deoarece victima a fost audiată și ”fapta nu se confirmă”, însă anchetatorii au destule probe împotriva lui pentru a-l ține arestat. 

Odată cu verificarea măsurii preventive, a fost făcut public și rechizitoriul procurorilor.

Înfiorător este faptul că bărbatul avea un cuțit sub pernă. De asemenea modul în care a agresat-o pe femeie: a strâns-o de gât și mai mult de atât după ce a violat-o a vrut să o țină prizonieră încă o zi. 

Mai mult de atât, un dulap al bărbatului era plin cu lenjerii de femeie.

Cum l-a cunoscut victima pe violator

Femeia avea nevoie de ajutor pentru a muta mobila prin casă și a apelat la o vecină și iubitul acesteia. Alături de cei doi a venit și Daniel, pentru a-i ajuta.

CITEȘTE ȘI: Bărbat din Ocna Mureș, ARESTAT după ce a violat o femeie. Aceasta a mers la el acasă pentru a cumpăra un câine

Victima a spus că dorește să cumpere un câine de pază, iar Daniel i-a spus că are unul și că i-l poate da.

Cei patru au mers către locuința bărbatului, unde bărbații au băut alool iar femeile un suc. Vecinii au plecat, dar femeia a mai rămas pentru ca avea nevoie de ajutorul bărbatului să ducă câinele acasă.

Atacul

Imediat după ce vecinii au plecat din casă, ”inculpatul a început să o sărute pe persoana vătămată pe față și i-a cerut să întrețină relații sexuale cu el. Persoana vătămată a refuzat, iar răspunsul ei l-a iritat pe inculpat, care a început să o strângă de gât, apăsând-o cu degetul mare pe artera carotidă.

Femeia s-a zbătut și s-a luptat cu el, timp în care inculpatul a zgâriat-o pe față și pe gât. În același timp, persoana vătămată l-a zgâriat și ea pe inculpat pe față, pe nas și sub ochi. Pe masa din încăpere se aflau mai multe pahare și în timpul altercației, o parte dintre ele s-au răsturnat și s-au spart.

În acel moment, inculpatul a scos un cuțit cu mâner alb de sub perna de pe pat, cu care a amenințat-o pe femeie, spunându-i că o omoară”, se arată în motivarea instanței.

Violul

Profitând de starea în care se afla, după ce a strâns-o de gât, a dezbrăcat-o complet și, sub amenințarea cuțitului, inculpatul s-a întins peste persoana vătămată și a întreținut raport sexual normal cu ea, timp de aproximativ 30 de minute, dar nu a reușit să ejaculeze.

În cele din urmă, a sunat telefonul inculpatului și acesta s-a oprit, a aruncat cuțitul și a vorbit la telefon.

După discuția telefonică, femeia a încercat să se îmbrace, dar inculpatul nu a lăsat-o și i-a spus că se va îmbrăca atunci când vrea el. Inculpatul i-a spus că va rămâne la el până luni, când o să meargă la serviciu. În cele din urmă, s-a răzgândit și a lăsat-o să se îmbrace.

Când persoana vătămată și-a luat chiloții pe ea, inculpatul i-a reproșat că nu poartă chiloți tanga și a obligat-o să ia o pereche de chiloți de damă pe care îi avea într-un sertar de la o bibliotecă, plin cu chiloți de damă și cu sutiene”, se mai arată în motivarea instanței.

Cum a scăpat femeia

”În cele din urmă, persoana vătămată a reușit să se îmbrace și s-a îmbrăcat și inculpatul, hotărât să meargă la ea acasă. Înainte de plecare, inculpatul i-a dat o geacă de-a lui să o îmbrace, deoarece afară se făcuse frig. Când a intrat pe strada femeia a aruncat cheile de la locuința sa în niște tufișuri, pentru a putea să spună că nu are chei și astfel nu poate să  intre în casă.

În timp ce se deplasau pe stradă, au trecut prin fața porții unui martor și i-a cerut inculpatului să o lase să  intre că nu avea chei de la casa sa.

Odată intrată în locuința vecinei  persoana vătămată a cerut ajutorul acesteia și i-a relatat ca a fost violată și agresată de inculpat care se afla la poartă. Martora a observat că femeia prezintă urme vizibile de agresiune, era speriată și plângea, astfel ca a oprit-o în locuință, a ieșit la poartă și i-a cerut inculpatului să plece”, au mai precizat anchetatorii.

Pe 11 aprilie, Daniel a fost arestat preventiv. Momentan dosarul este în stadiul de judecată pe rolul Judecătoriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax