Connect with us
Publicitate

AIUD

Coșmarul unei femei: Un bărbat din Alba și-a amenințat mama cu un cuțit și i-a spus să întrețină relații sexuale cu el

Publicat

politie noaptea

Coșmarul unei femei dintr-un sat din comuna Unirea este detaliat de magistrați în motivarea unui ordin de protecție. Un bărbat cunoscut ca și consumator înrăit de alcool, dar și condamnat în trecut pentru acte de violență și agresiune sexuală și-a amenințat mama cu un cuțit și i-a spus să întrețină relații sexuale cu el. 

Femeia a avut puterea să ceară ajutorul autorităților așa că a ajuns în fața instanței, la Judecătoria Aiud, care a emis un ordin de protecție pe 6 luni.

Fapta l-a care s-au raportat magistrații a avut loc în data de 26 octombrie, însă femeia susține că nu este pentru prima dată când fiul ei are un comportament violent când bea.

Când magistrații au întrebat-o pe femeie ce s-a întâmplat, în fața instanței aceasta a răspuns: ”În data de 26.10.2022 băiatul meu, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice, m-a strâns de mâni, a tras plapuma de pe mine şi mi-a spus să mă culc cu el.

Avea asupra lui şi un cuţit ameninţându-mă că îmi va tăia gâtul. Pentru a scăpa de el, am ieşit prin grădină şi am mers la un alt băiat de-al meu care locuieşte tot în sat”, se arată în motivarea instanței, motivare publicată pe portalul rejust.ro.

Femeia locuiește singură, soțul fiind decedat de 16 ani.

Magistrații au reținut că: ”la data de 26.10.2022, în timp ce se afla la domiciliul său a ameninţat-o cu moartea pe mama sa, folosindu-se de un cuţit. Fiind audiată în calitate de persoană vătămată, în dosarul penal, susnumita a declarat că fiul ei i-a spus că o să-i taie capul şi i-a solicitat să întreţină raporturi sexuale cu el. Totodată, aceasta a declarat că fiul ei a ameninţat-o în repetate rânduri, consumă zilnic băuturi alcoolice, este foarte agresiv cu ea şi îi adresează injurii zilnic”, se mai arată în motivarea instanței.

De asemenea, ”din relațiile depuse de Poliție, în prezent este înregistrat un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă de viol, victimă fiind, chiar mama sa.

Totodată, se menționează că agresorul este în evidenţă ca si consumator de băuturi alcoolice şi este înscris în Registrul National automatizat cu privire la persoanele care au comis infracțiuni sexuale”, se mai arată în documentul citat.

Magistrații au admis cererea femeii și au emis un ordin de protecție pentru 6 luni. pe durata celor 6 luni bărbatul are interdicția de a se apropia la mai puțin de 100 de metri de mama sa, dar și de locuința femeii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax