Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Cosmin Lupu părăseşte Instituţia Prefectului din Alba, pentru un post mai atractiv, la „Hidroserv” Sebeş

Publicat

Purtătorul de cuvânt al Instituţiei Prefectului Alba, Cosmin Lupu, a renunţat la activităţile din administraţia publică pentru un post mai avantajos, la SC „Hidroserv” SA Sebeş. Începând de luni, acesta este noul şef Serviciu Administrativ la societatea ce activează în domeniul instalaţiilor şi echipamentelor energetice.

Cosmin Lupu locuieşte în Sebeş, aşa că noua slujbă îl va avantaja din toate punctele de vedere. Acesta a declarat că s-a hotărât să părăsească Instituţia Prefectului Alba din mai multe considerente, printre care şi perspectivele pe care i le oferă noul job. Cosmin Lupu a ocupat funcţia de consultant al prefectului Ştefan Bardan, din februarie 2009. Atribuţiile acestuia vor fi preluate temporar de Dorin Sava, consilier la Cancelaria Prefectului Alba.

S.C. „Hidroserv” Sebeş S.A. este o societate ce activează în domeniul instalaţiilor şi echipamentelor energetice, formată prin desprinderea, din S.C. Hidroelectrica S.A. – Sucursala Hidrocentrale Sebeş, a activităţilor Reparaţii, P.R.A.M., Transporturi, înfiinţată prin HG nr.857 din 16.10.2002.

S.C. Hidroserv Sebes S.A. funcţionează ca societate pe acţiuni cu capital integral de stat, având ca obiect principal de activitate lucrări de întreţinere, revizii tehnice, reparaţii şi modernizări la agregatele şi instalaţiile energetice, cu puncte de lucru în Făgăraş şi Sibiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax