Contacteaza-ne si pe
Publicitate

EVENIMENT

Cote atractive la casele de pariuri în cazul în care PNL sau USR PLUS câștigă primul loc la alegerile europarlamentare

Publicat

pariuri

Duminică poți să faci bani buni de pe urma alegerilor europarlamentare. Casele de pariuri oferă cote generoase pentru alegerile europarlamentare. Duminică se pot face bani buni de pe urma alegerilor și a referendumului. Riscurile de a nu nimeri câștigătorul sunt mai mici decât în sport, iar câștigurile destul de atractive. Lupta se dă între PSD și PNL dar și USR are posibilitatea de a influența rezultatul scrutinului. Casele de pariuri dau cote atractive pentru PNL 2.85 -3.00 și penntru USR PLUS 9.00- 10.00.

Dacă până acum agenţiile de pariuri online se axau mai mult pe evenimente sportive, nici alegerile europarlamentare şi referendumul nu au fost uitate.

La Unibet, PNL este cotat cu 3.00, iar PSD, favorit, are o cotă de doar 1,30 să câștige alegerile. USR Plus a primit o cotă de 9.00, fiind al treilea partid în ordinea favoriților. Acum o săptămână, PNL avea o cotă de 1.65, PSD de 2.10, iar USR-PLUS avea 7.00.

De exemplu în acest caz dacă se pariază 100 de lei pe varianta ”PNL câștigător”, în cazul unei reușite se va putea obține 300 de lei. În cazul în care câștigă USR PLUS, la 100 de lei, cel care a parriat poate să câștige 900 de lei.

Potrivit e.fortuna, dacă ar fi să ne luăm strict după cotele la pariuri, atunci ar trebui să avem o luptă în doi între PSD (1.50) și PNL (2.35). Alianța USR Plus  este cotată la 10.00. Conform situaţiei de la agenţia de pariuri amintită, PSD și PNL sunt ”pariuri sigure” că intră în Parlamentul European, nefiind oferite cote pentru opțiunea ”DA”. USR Plus, ALDE și Pro România au cote de 1.03 – 1.06 la capitolul obținerii unui loc de parlamentar european. 

În ultimul sondaj IMAS, făcut la cererea Europa FM, anunță PNL-ul favorit, cu 28,5% din opțiunile de vot. PSD e pe 2 la un minim istoric, cu doar 21,1%, iar USR-Plus e imediat în spate, cu 19,6%.

În cazul Referendumului, dacă prezența la vot este peste 29,5% casa de pariuri eFortuna oferă o cotă de 1.85. Aceeași cotă este și pentru o prezență mai mică de 29,5%.


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

Doi tineri din Alba au dispărut în apele Rinului. Autoritățile din Nackenheim i-au căutat cu scafandri și elicoptere

Publicat

v

Doi tineri din județul Alba, în vârstă de 22 și 31 de ani, muncitori sezonieri în Germania, au dispărut în apele Rinului, în urmă cu câteva zile, și nu au mai fost văzuți de atunci. Cei doi munceau în domeniul viticulturii.  Informația a apărut în ziarul german Allgemeine Zeitung, unde se vorbește despre mai multe […]

Citește mai departe
Publicitate

ECONOMIE

Parlamentul a votat Legea Pensiilor. Impact bugetar de 33 miliarde de lei în următorii doi ani

Publicat

parlament

Camera Deputaţilor a votat azi cu 197 de voturi proiectul legii pensiilor, inițiat de fostul ministru al Muncii, Lia Olguța Vasilescu. Proiectul are un impact bugetar uriaș, estimat la peste 8 miliarde de lei în acest an și 25 miliarde de lei anul viitor. FMI și Comisia Europeană au avertizat că majorările ar putea deveni […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Ce metodă au găsit două profesoare din Zlatna, pentru a-i apropia pe elevi de literatură. Cărți esențiale și dezbateri

Publicat

h

Proiect inedit al Liceului ”Corneliu Medrea” din Zlatna. Mirela Rusan și Elena Rof, profesoare în cadrul instituției de învățământ, s-au decis în urmă cu un an să facă ceva pentru a-i aduce pe elevi mai aproape de lectură. În spiritul cenaclurilor de altă dată, au organizat un grup de elevi împreună cu care au stabilit […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Comunicat Florin Roman: „Amendamentul Roman” aduce peste 20 de milioane de lei la bugetul județului Alba

Publicat

roman

Adoptarea “amendamentului Roman” în noul Cod administrativ înseamnă peste 20 de milioane de lei în plus la bugetul județului și a localităților din Alba. Pentru prima dată, în ultimii 30 de ani, redevențele rămân în proporție de 80% la nivel local, 40% la bugetul județului și 40% la primării, a transmis deputatul PNL de Alba, […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate