Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Cote atractive la casele de pariuri în cazul în care PNL sau USR PLUS câștigă primul loc la alegerile europarlamentare

Publicat

pariuri

Duminică poți să faci bani buni de pe urma alegerilor europarlamentare. Casele de pariuri oferă cote generoase pentru alegerile europarlamentare. Duminică se pot face bani buni de pe urma alegerilor și a referendumului. Riscurile de a nu nimeri câștigătorul sunt mai mici decât în sport, iar câștigurile destul de atractive. Lupta se dă între PSD și PNL dar și USR are posibilitatea de a influența rezultatul scrutinului. Casele de pariuri dau cote atractive pentru PNL 2.85 -3.00 și penntru USR PLUS 9.00- 10.00.

Dacă până acum agenţiile de pariuri online se axau mai mult pe evenimente sportive, nici alegerile europarlamentare şi referendumul nu au fost uitate.

La Unibet, PNL este cotat cu 3.00, iar PSD, favorit, are o cotă de doar 1,30 să câștige alegerile. USR Plus a primit o cotă de 9.00, fiind al treilea partid în ordinea favoriților. Acum o săptămână, PNL avea o cotă de 1.65, PSD de 2.10, iar USR-PLUS avea 7.00.

De exemplu în acest caz dacă se pariază 100 de lei pe varianta ”PNL câștigător”, în cazul unei reușite se va putea obține 300 de lei. În cazul în care câștigă USR PLUS, la 100 de lei, cel care a parriat poate să câștige 900 de lei.

Potrivit e.fortuna, dacă ar fi să ne luăm strict după cotele la pariuri, atunci ar trebui să avem o luptă în doi între PSD (1.50) și PNL (2.35). Alianța USR Plus  este cotată la 10.00. Conform situaţiei de la agenţia de pariuri amintită, PSD și PNL sunt ”pariuri sigure” că intră în Parlamentul European, nefiind oferite cote pentru opțiunea ”DA”. USR Plus, ALDE și Pro România au cote de 1.03 – 1.06 la capitolul obținerii unui loc de parlamentar european. 

În ultimul sondaj IMAS, făcut la cererea Europa FM, anunță PNL-ul favorit, cu 28,5% din opțiunile de vot. PSD e pe 2 la un minim istoric, cu doar 21,1%, iar USR-Plus e imediat în spate, cu 19,6%.

În cazul Referendumului, dacă prezența la vot este peste 29,5% casa de pariuri eFortuna oferă o cotă de 1.85. Aceeași cotă este și pentru o prezență mai mică de 29,5%.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax