Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

„Cowboy” de Aiud, amendat de jandarmi. A băut, a dat muzica prea tare în apartament şi a fost reclamat de vecinii de bloc

Publicat

 masina jandarmiUn bărbat de 56 de ani din Aiud, care a vrut să petreacă cu muzică şi costumaţie, după ce a consumat alcool, a fost reclamat la 112 şi s-a ales cu amendă. Omul avea chef de distracţie, însă a dat muzica prea tarem astfel că vecinii au cerut ajutor oamenilor legii.

În urma unui apel la 112, un echipaj de jandarmerie a intervenit într-un imobil situat pe strada Mihai Viteazul din municipiul Aiud deoarece locatarii acestuia erau deranjaţi de zgomotele care treceau de pereţii unui apartament.

S-a întâmplat joi, 29 octombrie, la ora 3.50, iar persoana reclamată ca fiind vinovată pare să nu fie la prima abatere de acest gen. Este vorba de un bărbat în vârstă de 56 de ani care, conform spuselor vecinilor, atunci când consumă băuturi alcoolice, şi-a făcut un obicei din a asculta muzică la un volum foarte ridicat. Mai mult, potrivit aceleiaşi surse, de obicei, deschide larg ferestrele apartamentului, îi invită pe toţi cei pe care-i vede să i se alăture, iar, atunci când este refuzat sau i se cere să înceteze, devine violent verbal.

Aşa l-au găsit jandarmii şi de această dată, părând a fi sub influenţa alcoolului, îmbrăcat sumar şi având pe cap o pălărie “ de cowboy ”, ţinută inspirată, conform spuselor acestuia, dintr-un film pe care tocmai îl vizionase. Extrem de jovial, bărbatul şi-a recunoscut vina şi, pentru comportamentul avut, a dat vina pe alcoolul consumat. A fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei şi i s-a atras atenţia că, în caz de repetare a unui astfel de comportament, măsurile care vor fi luate împotriva lui ar putea să fie chiar de natură penală.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Robin

    joi, 29.10.2015 at 16:50

    daca vedea un film cu Batman toti vecinii lui s/ar fi bucurat.Poate incerca un zbor pe fereastra..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax