Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

COZI și AGLOMERAȚIE în vămi. La Nădlac II timpul de așteptare este de 2 ore. Cum este traficul în fiecare punct de frontieră

Publicat

vama

Înarmați-vă cu răbdare dacă aveți de gând să veniți sau să ieșiți din România în această perioadă. Este aglomerație și cozile sunt infernale la puntctele de frontieră, în acest sfârșit de săptămână fierbinte. Autoturismele au format cozi întinse pe kilometri, mai ales la Vama Nădlac, unde timpii de așteptare sunt de 2 ore informează Romania24.ro.

De asemenea, la mai multe puncte de trecere a frontierei timpii anunțați de politiadefrontiera.ro sunt de jumătate de oră. Este vorba despre următoarele puncte: Borș, Calafat, Giurgiu, Negru Vodă, Oancea, Petea, Siret și Urziceni.

trafic trafic trafic

Lista completă a taficului la ieșire din România poate fi văzută aici.

Probleme au fost și săptămâna trecută, când sistemul informatic a căzut, iar angajații au fost nevoiți să opereze datele de mână.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax