Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

”Cozonacul de Crăciun”, campanie a elevilor din Teiuș. Pachete-cadou pentru 58 de copii

Publicat

Zi de zi prin faţa ochilor ne trec chipuri de copii, cu tristeţile lor sau cu bucuriile lor. Ne întristăm de cele mai multe ori la tristeţea lor şi ne bucurăm când pe faţa lor se citeşte bucuria.

Şi dacă pentru cei mai mulţi bucuriile vin din partea celor dragi din familie, nu trebuie să uităm că sunt şi copii greu încercaţi pentru care familia nu dispune de resursele financiare necesare sau nu le este alături.

În dorinţa de a aduce pe chipul şi în sufletul unor astfel de copii puţină bucurie am încercat să mobilizăm elevii Liceului Teoretic Teiuş şi comunitatea locală, care prin efortul lor să contribuie la realizarea unor mici cadouri, ce vor fi dăruite, în semn de solidaritate, în preajma sărbătorilor de iarnă, copiilor cu o stare financiară precară.

Dorim astfel să reluăm o acţiune similară începută cu mulţi ani în urmă şi care devenise o tradiţie a Liceului Teoretic Teiuş.

Campania iniţiată de Consiliul Școlar al elevilor de la Liceul Teoretic Teiuş – „Cozonacul de Crăciun” – azi a ajuns la final: realizarea pachetelor-cadou şi oferirea acestora beneficiarilor proiectului.

Beneficiarii din acest an sunt 58 de copii: 10 copii de la ciclul primar al Liceului Teoretic Teiuș, 32 de copii de la școala primară şi grădiniţa din Căpud, 16 beneficiari de la Asociaţia „Sfântul Apostol Petru” din Teiuş.

Miercuri, 22.12.2021, voluntarii Consiliului Școlar al Elevilor au pregătit pachetele. În aceeași zi voluntarii Consiliului Elevilor împreună cu Moş Crăciun şi cu coordonatorii proiectului (prof. Mihaela Suărăşan, prof. Nicoleta Cîmpean, prof. Corina Oltean – directorul adjunct şi prof. Marius Pintea – directorul liceului) au ajuns la cei 58 de beneficiari. În toate locaţiile, copiii au colindat şi au spus poezii. Sinceritatea şi bucuria lor au fost extrem de emoţionante pentru întreaga echipă a proiectului.

Partenerii Liceului Teoretic Teiuş, în acest proiect, sunt: Primăria orașului Teiuș, Asociația Sfântul Apostol Petru din Teiuș, Inspectoratul Școlar Județean Alba și Casa Corpului Didactic.

Sursă text și foto: Liceul Teoretic din Teiuș

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax