Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Crăciun 2024 la Alba Iulia, ca în Germania. Primăria schimbă conceptul, alături de un partener: Tradition und Markt

Publicat

Crăciun 2024 la Alba Iulia, ca în Germania: Prima ediție a pieței de Crăciun sub marca ”Tradition und Markt” se va desfășura în acest an în Alba Iulia.

Evenimentul va avea loc în perioada 20 noiembrie 2024 – 5 ianuarie 2025 în Cetatea Alba Carolina.

”Vizitatorii vor putea experimenta atmosfera autentică a sărbătorilor de iarnă, bucurându-se de produse originale din Germania, precum vinurile de Crăciun recunoscute în toată Europa, ciocolata caldă și berea germană.

În plus, târgul va oferi o varietate de produse artizanale, delicatese tradiționale și multe surprize, toate menite să celebreze spiritul autentic al Crăciunului”, transmit organizatorii, traditionundmarkt.com.

”Pentru cei mici, am pregătit un patinoar, carusele magice și decoruri de poveste, pe care cei mici și nu numai le vor savura din plin” au precizat aceștia, pe siteul propriu.

Cosmin Câmpean, reprezentantul organizatorului a declarat pentru Alba24 că evenimentul va începe în data de 20 noiembrie și va ține până în 5 ianuarie 2025.

Primăria și ”Tradition und Markt” vor fi parteneri, spune acesta. Cosmin Câmpean mai spune că organizează acest concept în Germania, din anul 2017.

El a adăugat că va construi un spațiu închis din mai multe module de standuri, cu 15-16 mese, unde se vor servi băuturi specifice perioadei de Crăciun, de la vin fiert la ceaiuri.

Cosmin Câmpean a adăugat că a contactat și reprezentanții cultelor din Alba Iulia, care vor putea să își desfășoare propriile evenimente în interiorul Pieței de Crăciun.

Primăria Alba Iulia va contribui cu locația, cu scena și cu programul, iar partea de concepție, standurile gastronomice și celelalte detalii vor fi în sarcina Tradition und Markt.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate