Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Credite pentru fermieri, destinate producţiei, prin intermediul a 11 bănci

Publicat

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a anunţat, vineri, că fermierii vor avea acces la credite pentru finanţarea producţiei prin intermediul unui acord semnat de 11 bănci cu APIA şi Fondul de Garantare pentru IMM sau Fondul de Garantare a Creditului Rural.

„Am avut discuţii cu băncile şi dacă acum două zile vă spuneam că o singură bancă eliberează deja credite pe baza adeverinţei pe care o prezintă fermierii de la APIA, astăzi avem 11 bănci care deja au semnat convenţia tripartită cu APIA şi Fondul de Garantare pentru IMM sau Fondul de Garantare a Creditului Rural”, a declarat ministrul Daniel Constantin, citat de Mediafax.

Reamintim că reprezentanţii Guvernului au precizat recent că va fi funcţional un parteneriat cu unele bănci prin care să fie creat un fond de creditare cu dobânzi preferenţiale pentru fermieri.Astfel, va fi încurajată şi utilizarea fondurilor europene.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax