Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Credite pentru tineri, fără dobândă. Împrumuturi pentru plata chiriei, cursurilor sau parţial a locuinţei. CONDIŢII din programul de guvernare

Publicat

tineri

tineri tableta În noul program de guvernare este prevăzută şi posibilitatea ca tinerii până în 26 de ani să aibă acces la credite fără dobândă, garantate 80% de către stat.

Suma maximă pe care o vor putea lua împrumut de la bancă va fi 40.000 lei. Banii vor putea fi folosiţi pentru plata cursurilor, chiriei sau a unei părţi din construcţia unei locuinţe.

Atât studenţii cât şi ceilalţi tineri vor trebui să îndeplinească doar o formalitate: aceea de a prezenta băncilor prin care statul va derula acest program contractul de chirie sau de construcţie al locuinţei, respectiv facturile pentru cursuri sau pentru cărţile necesare.

Reamintim că programul de guvernare prevede, printre altele, creşterea salariului minim, introducerea unui impozit pe cifra de afaceri, schimbări în colectarea TVA, acordarea unor credite fără dobândă pentru tineri şi introducerea unei taxe pe produsele al căror consum are un impact negativ major asupra sănătăţii populaţiei.

sursă: zf.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax