Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Cresc tarifele de salubrizare stradală a municipiului Alba Iulia. Proiect propus de primarul Pleșa, la vot în Consiliul Local

Publicat

Primarul municipiului Alba Iulia propune un proiect de hotărâre, în viitoare ședință de consiliu local, proiect care privește majorarea serviciilor de salubrizare stradală din oraș, servicii prestate de operatorul Polaris. 

Vezi și SONDAJ Alba24: Sunteți mulțumit de activitatea primarului din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, după primele șase luni de mandat?

Mai exact, Gabriel Pleșa propune cu data de 1 mai 2021 ajustarea tarifelor pentru salubrizare, respectiv salubrizare stradală, ajustări pe care le prezentăm în tabelul de mai jos:

De asemenea se mai propune și majorarea tarifelor pe tona de deșeuri stradale sau din rampe necontrolate, transportată la depozitul de la Târgu Jiu, depozit care momentan este închis și a cărei închidere a dus la criza gunoaielor din Alba Iulia, din urmă cu câteva zile.

Proiectul de hotărâre poate fi vizualizat integral AICI

 

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. pilu

    vineri, 26.03.2021 at 23:44

    Propunerea asta are vreo justificare in spate s-au ai picat la intelegere cu aia, cum face Dumitrel cu majorarea mc de apa ca sa mai incaseze ceva la salar nevasta-sa.

  2. Elena

    sâmbătă, 27.03.2021 at 07:08

    Daca la Tg. Jiu nu se mai transporta deseuri, atunci de ce trebuie sa mareasca pretul? Acu cateva zile am lasat un comentariu referindu-ma tocmai la criza asta cu depozitarea desurilor si am zis ca o sa urmeze mariri de preturi. Astia de cand au venit la putere altceva nu fac numai maresc preturile. Din pensiile astea mici pe care le avem sau multi cu indemnizatiile primite de la stat din care jumatate platesti CAS, CASS si impozit, de unde sa le mai platesti. In perioada panedemiei trebuiau sa inghete preturile nu sa creasca.

  3. Elena

    sâmbătă, 27.03.2021 at 07:15

    Dle primar, cei cu ajutor social nu ar putea sa mature trotuarele, eu nu am vazut niciodata maturat trotuare mecanizat, sau curatat de zapada trotuarele, munca efectuata de angajatii Polaris.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax