Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Creştere semnificativă a numărului de vizitatori la Muzeul Unirii din Alba Iulia

Publicat

Cele mai recente proiecte ale Muzeului Unirii din Alba Iulia au generat o creştere semnificativă a numărului de vizitatori, de la începutul anului, după cum au precizat reprezentanţii instituţiei. În primele opt luni ale anului, au fost înregistraţi cu 7.000 de vizitatori mai mulţi faţă de anul 2010.

În total, în perioada ianuarie – august 2011, pragul Muzeului Naţional al Unirii din Alba Iulia a fost trecut de 33.943 de oameni.

Dintre lunile cele mai aglomerate, se detaşează luna mai, cu 10.524 de vizitatori, respectiv 1.161 persoane în plus faţă de luna mai a anului trecut. Perioada coincide cu organizarea, în data de 14 mai, a evenimentului „Noaptea Muzeelor. Noaptea în care istoria prinde viaţă”, la care au participat 5.000 de persoane.

Dintre proiectele iniţiate de muzeu, reprezentanţii acestuia au mai amintit de caravana „Ţinutele Istoriei”, care alături de alte iniţiative, au reuşit să păstreze interesul turiştilor, dar şi al albaiulienilor pentru instituţia de istorie din oraş, în ciuda faptului că în perioada de referinţă numărul turiştilor este într-o uşoară scădere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax