Connect with us
Publicitate

CUGIR

VIDEO: Creșterea salariului minim va afecta 750 de muncitori de la Fabrica de Arme Cugir. Ce spune sindicatul

Publicat

YouTube video

Modificarea salariului minim de la 1450 de lei la 1900 de lei va afecta aproape 750 de muncitori ai Fabricii de Arme Cugir, care vor fi plătiți cu salariul minim, după intrarea în vigoare a modificării operate de Guvern. Lideerul sindicatului ”Apărarea” din cadrul societății, spune că aceasta înseamnă că toți acești oameni vor deveni muncitori necalificați. În prezent, Fabrica de Arme are 900 de angajați, printre care se numără specialiști în proiectare și producție de armament la standarde NATO.

”Odată cu creșterea salariului minim de la 1450 de lei la 1900, așa cum este propusă ea de Guvern, prin faptul că coeficienții de ierarhizare au dispărut odată cu contractul colectiv de muncă la nivel național și cu ordonanța 26 care reglementează disciplina financiară, la Fabrica de Arme o să am 748 de salariați încadrați cu salariul minim, ceea ce înseamnă că toți or să fie muncitori necalificați. Sunt 748 de salariați din 900 pe care îi are fabrica la acest moment” a spus Ioan Neagu.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax