Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CRIMĂ cumplită la Biia. O femeie de 55 de ani a fost găsită fără viaţă, cu mâinile legate si posibil strangulată. Doi tineri de 19 ani, REŢINUŢI

Publicat

politia cadavruLegată la mâini, parţial dezbrăcată și cu urme de violenţă în jurul gâtului. O femeie de 55 de ani din localitatea Bia, comuna Șona, a fost găsită fără viaţă, joi după-amiază.

Polițiștii au reușit identificarea posibililor autori, doi tineri de 19 ani din aceeași localitate, care au fost reținuți și vor fi prezentați în fața instanței pentru luarea măsurilor necesare.

Femeia locuia singură și a fost găsită de vecini. Crima s-ar fi petrecut duminică, însă corpul neînsufleţi a fost observat abia joi după-amiaza.

Victima a fost găsită legată la mâini și cel mai probabil aceasta a fost sugrumată.

Medicii legiști vor stabili cauzele exacte ale decesului și dacă femeia a fost violată.

Cei doi tineri suspecți de crimă au fost reținuți și vor fi prezentați la Tribunalul Alba pentru dispunerea măsurilor.

UPDATE:  Potrivit IPJ Alba, Poliţia a fost sesizată joi, 19 ianuarie, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 55 de ani, din Biia, comuna Şona, a fost găsită în locuinţa sa, decedată, legată la mâini şi parţial dezbrăcată.

În urma investigaţiilor efectuat de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale, criminalişti, poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj şi ai Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, sub coordonarea procurorului criminalist, la scurt timp de la sesizarea faptei, s-a reușit identificarea persoanelor bănuite de comiterea ei.

Este vorba de doi tineri, ambii de 19 ani, din Biia, care, în 15 ianuarie 2017, seara, ar fi consumat băuturi alcoolice împreună cu victima.

Ulterior ar fi încercat să o violeze, legând-o de mâini şi au agresat-o, provocându-i leziuni care au cauzat decesul.

Înainte de a părăsi locuinţa victimei, cei doi tineri ar fi sustras un telefon mobil.

G.M.A. şi F.G.A. au fost reţinuţi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor calificat, tentativă de viol şi furt calificat, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. Anca Pop

    marți, 24.01.2017 at 10:57

    Rusine sa va fie nesimțiților!!!nu va e rusine sa scrie minciuni?!?a băut cu agresorii???le putea fi mama!!!scrieti orice doar pentru bani???doar procurori de la criminalistica stiu adevarul si familia dintre care nici unul nu a vorbit cu presa!!!sa va dea bunul Dumnezeu ce meritați!!!ca doar pentru bani denigrați o persoana!!!o sa fiți Trași la răspundere pentru minciunile scrise!cine din familie va dat acordul sa scrieți porcarii???nerusinatii dracului

    • Andreea Mezei

      marți, 24.01.2017 at 12:48

      Buna ziua. Inainte de a veni cu acuzatii ar fi bine sa stiti ca noi nu scriem asa ce ne vine in minte. Informatiile le avem de la organele competente, de la cei care se ocupa de caz. Nu avem motive sa inventam si nici dumneavoastra nu aveti motive sa ne jigniti gratuit.

  2. Pop

    marți, 24.01.2017 at 10:58

    Mincinosilor

  3. Pop

    miercuri, 25.01.2017 at 19:20

    aceasta nu e minciuna a fost matusa mea a fost ingropata sambata dumnezeu so ierte 🙁

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax