Connect with us
Publicitate

BLAJ

CRIMA de la BLAJ: Cei doi suspecți reținuți sunt cercetați pentru omor și tulburarea liniștii publice. Detalii de la Parchet

Publicat

criminalisti-politia-nu-treceti

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a transmis detalii despre crima de la Blaj. Cei doi tineri reținuți sunt cercetați pentru omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus, la data de 06.09.2020, punerea în mișcare a acțiunii penale faţă de doi inculpaţi, în vârstă de 16, respectiv 19 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vezi și ”Filmul” CRIMEI din Blaj: Necunoscut omorât în bătaie, de un minor și un tânăr din localitate. Suspecții, REȚINUȚI

În fapt, s-a reţinut că, în noaptea de 05/06.09.2020, în jurul orelor 01,00, în timp ce se aflau pe strada Nicolae Bălcescu din municipiul Blaj, jud. Alba, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, cei doi inculpaţi au exercitat lovituri cu pumnii şi picioarele asupra unei persoane de sex masculin care nu a putut fi identificată până la acest moment. Victimei i-au fost cauzate leziuni traumatice abdominale care au condus la decesul acesteia, survenit în timpul transferului cu ambulanţa de la Spitalul Municipal Blaj la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş.

Procurorul a dispus luarea măsurii preventive a reţinerii faţă de inculpaţi, fiind sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pe o durată de 30 de zile.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul I.P.J. Alba – Serviciul Investigaţii Criminale şi Serviciul Criminalistic, Poliţia Municipiului Blaj.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, sub nici o formă, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, a transmis Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax