Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CRIMA de la Alba Iulia. Mihai Pandelea ar fi folosit două cuţite pentru uciderea tinerei, în apartamentul din Blocul M3

Publicat

11707747_114739692198355_6771930145371062322_o Noi date au fost comunicat oficial de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, în cazul crimei din Blocul M3 din Alba Iulia. Mihai Răzvan Pandelea a lovit-o pe victimă, Alina Bianca Tănăsie, de mai multe ori, cu două cuţite. Reamintim că tânărul de 26 de ani din Alba Iulia a fost arestat în acest caz, anchetatorii stabilind că inculpatul a furat din apartament telefoanele mobile, tableta şi geanta victimei, luând cu el şi armele crimei, cele două cuţite.

Comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba: „Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba au dispus, la data de 6.02.2016, punerea în mișcare a acțiunii penale și luarea măsurii preventive a reţinerii inculpatului PANDELEA MIHAI RĂZVAN, în vârstă de 26 ani, pe o durată de 24 de ore, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor și furt calificat.

În data de 07.02.2016, urmare propunerii formulate de către procuror, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o durată de 30 de zile, fiind emis mandat de arestare preventivă.

În fapt, s-a reținut că, în noaptea de 2/3.02.2016, în timp ce se aflau într-un apartament situat în municipiul Alba Iulia, judeţul Alba, unde locuia cu chirie victima T.A.B., în vârstă de 23 de ani, inculpatul i-a aplicat mai multe lovituri cu două cuţite, cauzându-i leziuni care au produs decesul, iar, după acţiunea de suprimare a victimei, a sustras mai multe bunuri personale ale acesteia, respectiv o tabletă, trei telefoane mobile, o geantă personală conţinând portofel, card bancar, acte de identitate, şi alte înscrisuri, luând cu el şi cuţitele cu ajutorul cărora a comis fapta, în scopul de a acoperi urmele infracţiunii.

Investigaţiile au fost efectuate cu sprijinul lucrătorilor de poliție din cadrul IPJ Alba şi cu suportul tehnic-operativ al Direcţiei de Informaţii şi Protecţiei Internă şi al Serviciului Român de Informaţii Alba.

Cercetările continuă în cauză pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt şi în vederea stabilirii răspunderii judiciare.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

Reamintim că Alina Bianca Tănăsie a fost găsită fără viaţă, în 3 februarie, într-un apartament din Blocul M3 din Alba Iulia, în care stătea cu chirie. Tânăra de 23 de ani, din Drobeta Turnu Severin, dar stabilită ulterior la Arad, ar fi lucrat ca escortă. A fost omorâtă cu lovituri de cuţit în zona cervicală.

Vezi și FOTO: Cine era tânăra care a fost ucisă într-un apartament din Alba Iulia. A fost înjunghiată de mai multe ori în zona cervicală

Trei zile mai târziu, anchetatorii au anunţat reţinerea şi ulterior arestarea suspectului principal. Mihai Răzvan Pandelea, este un tânăr în vârstă de 26 de ani din Alba Iulia. Acesta s-a căsătorit anul trecut și lucrează la Departamentul IT în cadrul unei companii din Sebeș. Potrivit unor surse, acesta ar avea domiciliul în zona străzii Vasile Goldiș, în apropiere de imobilul unde s-a produs crima.

Citeşte şi FOTO: Mihai Pandelea, un tânăr din Alba Iulia, principalul SUSPECT în dosarul CRIMEI din blocul M3. A fost ARESTAT

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax