Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE FOTO: CRIMA din Dâmbovița: Olandezul bănuit că a omorât fetița de 11 ani s-a sinucis. Ar fi intrat cu mașina într-un TIR

Publicat

Cetățeanul olandez în vârstă de 47 de ani, bănuit că a răpit-o și ucis-o pe fetița de 11 ani, din Dâmbovița, s-a sinucis, în Olanda. Potrivit unor surse apropiate anchetei, bărbatul s-ar fi aruncat în fața unui TIR, pe autostradă, scrie digi24.ro.

Autoritățile române au confirmat pentru Digi24 că olandezul suspectat de crimă – Johannes Visscher – s-a sinucis, informațiile fiind transmise de la Poliția olandeză.

UPDATE 1: Johannes Visscher, olandezul suspectat că a ucis-o pe fetița de 11 ani din comuna Gura Șuții, are cont pe site-ul de fotografii Flikr.com și a postat acolo mai multe fotografii cu o fetiță care seamănă perfect cu victima lui din Dâmbovița și pe care o numește ”Mica mea prințesă”. Vezi FOTO pe libertatea.ro.
UPDATE: Ministerul Public din Olanda a confirmat luni, într-un comunicat, că cetățeanul olandez căutat în România pentru crima de la Gura Șuții a murit, după ce, ar fi intrat în mod intenționat cu mașina, luni după-amiază, într-un camion, potrivit digi24.ro.

sursa: ad.nl

 

Mihaela Adriana Fieraru (11 ani) a dispărut vineri seara, după ce a plecat de la școală. Ultimele imagini cu ea în viață au fost pe o cameră de supraveghere, la 300 metri de casă. Trupul neînsuflețit al fetiței, cu leziuni, a fost găsit de polițiști duminică, într-un lan de porumb. Medicii legişti au stabilit că Mihaela  a murit sugrumată. Surse din anchetă spun că fetița ar fi fost strangulată cu pantalonii cu care era îmbrăcată.

Citește Detalii tulburătoare în cazul fetiței răpite și ucise pe un câmp, în Dâmbovița. Mai avea 300 de metri și ajungea acasă

Suspectul era cunoscut cu infracțiuni la viața sexuală, violență și conducere sub influența alcoolului, în Olanda, având cazier, potrivit Digi24.

”Vineri seara, în urma sesizării fratelui victimei, s-au luat măsuri specifice de căutare și investigare, s-au monitorizat toate camerele de supraveghere nu numai din comună, și din cele alăturate, nu doar cele comunale, și ale unor cetățeni, au fost analizate multe imagini, au fost mai multe mașini. În jurul orei 19.00 sâmbătă a fost identificat un VW Tiguan închiriat de un cetățean olandez, iar în acel moment, acesta era în Olanda sau în zbor spre Olanda”, a spus Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române, pentru sursa citată.

Bărbatul era la a patra vizită în țară, potrivit digi24. Acesta ar fi fost în România o dată pe an, începând cu 2016. Anul acesta, a venit în România pe 18 septembrie, cu avionul, pe Aeroportul Otopeni. Olandezul era urmărit penal, oficial, în acest caz, pentru omor, răpire și agresiune sexuală.

surse: digi24.ro, romania24.ro

surse foto: digi24.ro, ad.nl

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax