Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Crima din Răhău: Alexandru Paștiu, bărbatul care a ucis un tânăr, mutat din arestul IPJ Alba într-un spital-penitenciar

Publicat

Alexandru Paștiu, bărbatul din Răhău, care a ucis un tânăr și a rănit-o pe iubita acestuia, a fost mutat din arestul IPJ Alba, la Penitenciarul Spital Rahova. 

În arestul IPJ Alba, Paștiu a cauzat mai multe probleme fiind adesea transportat la spital. Mai mult de atât, în urmă cu aproape, Paștiu ar fi încercat să se sinucidă în celula în care era arestat preventiv, susțin sursele alba24.ro. 

La ultima verificare a măsurilor preventive, din data de 12 iulie, Alexandru Paștiu apare încarcerat la Penitenciarul Spital Rahova.

CITEȘTE ȘI: CRIMĂ TERIBILĂ într-o localitate din Alba: Un bărbat a ucis un tânăr și a rănit-o pe iubita acestuia. Atacatorul a fost prins

Paștiu a șocat comunitatea din Răhău, după ce în noaptea de 18 spre 19 aprilie, în jurul orei 04.00, acesta a intrat în casa a doi tineri pe care îi cunoștea și a comis o crimă. Mai exact, pe fondul geloziei, Paștiu l-a înjunghiat pe un tânăr de doar 23 de ani, cu un cuțit în zona inimii și a rănit-o pe iubita acestuia.

Cu cei doi tineri au fost la un moment dat colegi de muncă cu Paștiu și se știau de multă vreme.

CITEȘTE ȘI: FOTO-VIDEO: CRIMA de la Răhău. Principalul suspect, transportat de la sediul Poliției Sebeș, la Parchet pentru audieri

”Era gelos pe Dani (n.r. tânărul ucis) că umblă cu ea. O amenința pe la lucru. La fata aia nu-i plăcea de el deloc” a spus unul dintre colegii de muncă ai celor doi.

Paștiu a fost trimis în judecată pentru omor, însă dosarul înregistrat pe rolul Tribunalului Alba nu a primit încă un prim termen de judecată.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax