Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE | Crimă în Blaj: Tânăr de 21 de ani, înjunghiat mortal în a doua zi de Paști. Agresorul, cercetat pentru omor calificat

Publicat

Un bărbat de 21 de ani din Blaj a murit în această dimineață după ce a fost înjunghiat în plină stradă, luni seara, de către un tânăr de 18 ani, în urma unui conflict apărut spontan. Victima a fost transportată la spitalul din Blaj, mai apoi transferată la cel din Alba Iulia și ulterior la cel din Târgu Mureș, unde a decedat. În prezent, agresorul este cercetat pentru omor calificat.

Luni, la ora 22.26, Poliţia Municipiului Blaj a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe strada Plopilor din Blaj s-a produs un scandal între două persoane, una dintre ele fiind înjunghiată.

UPDATE: Potrivit unor surse, conflictul s-ar fi desfășurat în plină stradă, într-un cartier locuit în general de persoane de etnie romă. În scandal ar fi fost implicate mai multe persoane, care s-au bătut, iar la un moment dat, una dintre acestea l-a înjunghiat pe tânărul de 21 de ani. Cel mai probabil, conflictul a izbucnit pe fondul consumului excesiv de alcool.

IPJ Alba a transmis marți un comunicat de presă, potrivit căruia „din primele cercetări efectuate de echipa de poliţie deplasată la faţa locului, a rezultat că, între F.Ş.V., de 21 de ani şi L.Ş.C., de 18 ani, ambii din Blaj, s-a produs un conflict spontan în timpul căruia F.Ş.V. a fost lovit cu un cuţit în zona toracică.

Victima a fost transportată la spitalul din Blaj, de unde a fost transferată la spitalul din Alba Iulia, prezentând o plagă penetrantă în zona toracică, fiindu-i afectat plămânul drept.

Ulterior tânărul a fost transferat la un spital din Târgu Mureş unde, în cursul dimineţii de marţi, 22 aprilie, a decedat.

Cauza a fost declinată în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba pentru efectuarea de cercetări faţă de L.Ş.C., sub aspectul comiterii infracțiunii de omor şi luarea măsurilor legale”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax