Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CRIMĂ într-o localitate ce aparține de Ocna Mureș. Cadavrul unei femei din Cluj, dată dispărută, găsit în locuința unui bărbat

criminalisti-politia-nu-treceti

Publicat

Cadavrul unei femei din Cluj, care a fost dată dispărută în 17 februarie, a fost descoperit pe raza localității Războieni – Ocna Mureș, în județul Alba.

Mai exact, femeia ar fi venit la locuința unui bărbat în vârstă de 47 de ani, din Alba. Potrivit IPJ Cluj,  în urma unui conflict spontan, bărbatul i-ar fi aplicat femeii mai multe lovituri care ar fi condus la decesul acesteia.

După ce ar fi săvârșit crima, bărbatul ar fi ascuns cadavrul femeii într-un coteț de lângă casa sa.

Comunicat IPJ Cluj

La data de 27/28 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, au efectuat percheziții pe raza localității Războieni, județul Alba.

CITEȘTE ȘI: Detaliile înfiorătoare ale CRIMEI de la Războieni: Cum a fost UCISĂ femeia și apoi îngropată în cotețul pentru porci

În urma acestora, a fost descoperit cadavrul femeii a cărei dispariție a fost adusă la cunoștința organelor de poliție în data de 17 februarie.

Totodată, în urma cercetărilor efectuate, a fost identificat un bărbat în vârstă de 47 de ani, din județul Alba, bănuit de uciderea femeii.

Conform investigațiilor efectuate până în prezent, la data de 8 februarie a.c., femeia în cauză s-ar fi deplasat în mod voluntar la domiciliul bărbatului, unde ar fi avut loc un conflict spontan între cei doi, context în care bărbatul i-ar fi aplicat femeii lovituri care au condus la decesul acesteia.

Ulterior, bărbatul ar fi ascuns cadavrul femeii într-o anexă a clădirii în care acesta locuia.

În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic Cluj. De asemenea, au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale și al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate