Connect with us
Publicitate

BLAJ

FOTO-VIDEO: Șase copii au rămas orfani de tată, după ce mama lor l-a ucis. Tragedie la Crăciunelu de Jos

Publicat

YouTube video

UPDATE: Crimă la Crăciunelu de Jos. O femeie și-a ucis soțul joi seară, în jurul orei 23.00. Cei doi aveau împreună șase copii, adevăratele victime ale acestei tragedii. Copiii mai mici au fost duși la o soră de-a lor, măritată, iar unul dintre băieții mai mari a fost dus la IPJ Alba pentru declarații. 

Scandalurile în această familie se țineau lanț, spun martorii, motivul principal fiind alcoolul.

UPDATE 1: Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a transmis precizări privind acest caz:

”Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus, la data de 15.03.2019, punerea în mișcare a acțiunii penale faţă de inculpata M.S.I., pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie în modalitatea omorului, prev. de art. 199 alin. 1 C.pen. rap. la art. 188 alin. 1 C.pen.

În fapt, s-a reținut că, în noaptea de 14/15.03.2019, în jurul orelor 23,00, în timp ce se afla la locuinţa sa din comuna Crăciunelul de Jos, jud. Alba, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi al unui conflict spontan, inculpata, în vârstă de 38 de ani, l-a înjunghiat pe soţul său, M.F., cu un cuţit în zona toracelui, provocându-i o plagă tăiată-înţepătoare penetrantă toracică anterioară cu interesarea cordului, leziune care i-a cauzat victimei decesul, acesta fiind constatat la orele 00,50 de către echipajul SMURD deplasat la faţa locului, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Procurorul a dispus luarea măsurii preventive a reţinerii faţă de inculpată, urmând a se adresa judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Alba cu propunere de luare a măsurii arestării preventive.

Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, necesară în vederea propunerii unor măsuri preventive, activitate care nu poate, sub nici o formă, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”.

YouTube video

UPDATE 2: Femeia a fost arestată preventiv, vineri, pentru 30 de zile.

Știrea inițială:

Un bărbat din Crăciunelu de Jos a fost ucis, în noaptea de joi spre vineri, de către soţia sa. Din primele date, acesta ar fi fost lovit în zona inimii, cu un cuţit, de către femeie.

s

Victima este un bărbat în vârstă de 44 de ani din Crăciunelu de Jos. Soţia sa, o femeie de 38 de ani, l-ar fi înjunghiat în zona toracică, o singură dată.

Crima s-ar fi petrecut pe fondul unor certuri şi consumului de alcool, în casa celor doi din Crăciunelu de Jos.

Cei doi aveau șase copii, trei majori și trei minori. Cea mai mică este o fetiță de un an și șapte luni.

p

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax