Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Crimă la Simeria: O femeie și-a găsit mama ucisă în casă, iar posibilul criminal a încercat să o tragă înăuntru. Bărbatul a fugit

Publicat

Crimă la Simeria. Un bărbat în vârstă de 47 de ani este căutat de poliţişti fiind bănuit că ar fi ucis o femeie de 70 de ani, din oraşul Simeria, victima fiind mama fostei sale concubine, a transmis duminică, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara.

Potrivit poliţiştilor, victima a fost descoperită sâmbătă de către fiica sa, atunci când s-a întors acasă de la serviciu, potrivit Agerpres.

Aceasta a găsit uşa locuinţei întredeschisă, iar în casă se afla fostul său concubin, care a încercat să o tragă în apartament.

Femeia a reuşit să scape, moment în care bărbatul a fugit. Când a intrat în locuinţă, aceasta şi-a găsit mama căzută pe podea.

„Femeia în vârstă de 70 de ani a fost supusă procedurilor de resuscitare, însă medicii au fost nevoiţi să declare decesul acesteia.

Cadavrul femeii a fost preluat de medicii legişti, în vederea efectuării necropsiei şi a stabilirii cauzei morţii, iar poliţiştii efectuează activităţi în vederea depistării bărbatului de 47 de ani”, a precizat sursa citată.

Din primele verificări ale poliţiştilor rezultă indicii privind comiterea infracţiunii de omor, cercetările fiind preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara.

Foto: Arhivă, rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax