Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CRIMĂ MACABRĂ în Sibiu: Un bătrân din Alba și-a omorât nevasta cu o rangă și un cuțit. De la ce a pornit totul

Publicat

O crimă macabră s-a petrecut în noptea de luni spre marți, în localitatea Mediaș, județul Sibiu, implicați fiind doi bătrâni din județul Alba. 

Mai exact, R.I, un bărbat de 88 de ani, care locuia cu nevasta sa de 91 de ani, într-o casă din Mediaș, s-a trezit în jurul orei 03.00, să o ajute pe bătrână să își schimbe hainele deoarece femeia transpira excesiv din cauza unei afecțiuni medicale. 

Citește și  VIDEO/ CRIMĂ la Răhău. Momentul în care principalul suspect a fost prins

La un moment dat, potrivit procurorilor, între cei doi soți a izbucnit un conflict în cadrul căruia, inculpatul RI a lovit-o pe soția sa cu o rangă de mai multe ori în cap, după care a luat un cuțit de bucătărie cu care i-a secționat vena jugulară, victima decedând ca urmare a insuficienței cardio-respiratorii și circulatorii acute.

Procurorii de pe lângă Tribunalul Sibiu l-au reținut pentru o perioadă de 24 de ore pe bărbatul în cauză, iar în cursul zilei de marți  9 februarie acesta va fi adus în fața magistraților cu propunerea de arestare preventivă.

Acesta va fi cercetat pentru omor.

UPDATE 13. 00: Potrivit reporterilor oradesibiu, bărbatul, în vârstă de 88 de ani, și-ar fi omorât soția, în vârstă de 91 de ani, din cauza banilor. Cei doi au trei copii, dintre care doar doi împreună, și se gândeau cum să împartă averea. Nu s-au înțeles, astfel că omul și-a înjunghiat soția.

Femeia a fost găsită de unul dintre copii care a mers la ei în vizită. Acesta a alertat autoritățile.

Vecinii sunt în stare de șoc, nu le vine să creadă că s-a putut întâmpla așa ceva, în contextul în care nu i-au auzit niciodată certându-se. De asemenea, cei care îi cunoșteau spun că nu au auzit vreodată discuții aprinse sau violente.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax