Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE CRIMĂ ȘOCANTĂ la Sebeș: Tânără de 21 de ani, UCISĂ cu toporul în fața copiilor ei, de concubin

Publicat

crima topor Marți noaptea, o tânără de 21 de ani din Sebeș și-a găsit sfârșitul în mâinile concubinului ei, în vârstă de 28 de ani.

Potrivit unor surse, fata a fost ucisă de concubin cu mai multe lovituri de topor, în fața copiilor ei de 2, respectiv 3 ani.

Azi – noapte, femeia comunica prin mesaje cu un alt bărbat. Concubinul ei a făcut o criză de gelozie și a omorât-o cu toporul în fața copiilor de 2, respectiv 3 ani.

După gestul pe care l-a făcut, bărbatul a dus copiii la fratele lui și s-a prezentat la sediul Poliției din Sebeș pentru a se preda. Polițiștii au început o anchetă în acest caz.

UPDATE:La data de 21.01.2015, ora 04.11, la Poliţia Municipiului Sebeş s-a prezentat S.I., de 28 de ani, din municipiul Sebeş, care a declarat că a omorât-o pe concubina sa.

La locuinţa bărbatului s-au deplasat poliţiştii din Sebeş care au identificat cadavrul lui Z.M.G., de 21 de ani, acesta prezentând mai multe leziuni în zona capului.

În cauză a fost constituită o echipă de cercetare complexă, condusă de procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Faţă de S.I. cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 188 alin. 1 din Codul Penal”, se arată în comunicatul transmis  de IPJ Alba.

 

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax