Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Crimă urmată de sinucidere, pista autorităților în cazul bărbatului găsit spânzurat alături de fiul său de un an, la Alba Iulia

Publicat

Autoritățile iau în calcul o crimă urmată de sinucidere, în cazul copilului de un an, găsit spânzurat alături de tatăl său la Alba Iulia, în noaptea de sâmbătă spre duminică, au declarat pentru Alba24, surse judiciare. 

Alerta a fost dată de mama copilului în jurul orei 1:00. Se pare că femeia și-a dat seama că ceva nu este în regulă, după un schimb de mesaje cu bărbatul.

Copilașul, în vârstă de numai un an, se pare că era în weekend la tatăl său, un bărbat în vârstă de 27 de ani. Femeia și bărbatul erau despărțiți de câteva luni.

FOTO: Tragedie fără margini la Alba Iulia. Un bărbat și un copil de un an, găsiți spânzurați într-un apartament din Ampoi

Femeia l-a sunat și, inițial, bărbatul a răspuns la telefon și a dat asigurări că fiul său este bine, dar a refuzat să comunice unde se află.

Nu a mai răspuns la următoarele apeluri, și nici la ușa apartamentului situat în blocul ”Potcoava” din Ampoi, unde stătea în chirie.

Femeia a alertat Poliția, care a fost nevoită să aștepte proprietarul apartamentului, care locuiește la Turda, să vină și să deschidă ușa.

Chiar și așa, ușa tot a trebuit spartă pentru că era blocată pe dinăuntru.

Imaginile descoperite de anchetatori în interiorul apartamentului au fost șocante, chiar și pentru anchetatori.

Cei doi, tatăl și fiul, au fost găsiți în holul apartamentului, spânzurați. Se pare că bărbatul nu a lăsat nici un bilet, ci doar un mesaj pe o rețea de socializare.

Deocamdată nu e clar ce a dus la această tragedie, dar anchetatorii încearcă să afle toate detaliile cazului. Mama copilului, aflată evident în stare de șoc, a fost audiată.

Tragedia produsă în oraș este fără precedent.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax