Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Crimele de la Caracal. Dezvăluirile primului avocat al lui Gheorghe Dincă. Detalii noi din anchetă

Publicat

Primul avocat al lui Gheorghe Dincă a dezvăluit noi detalii din ancheta crimelor de la Caracal. Alexandru Bogdan a făcut precizări din declarațiile inculpatului, în emisiunea lui Marius Tucă, luni seara.

Potrivit sursei citate, Alexandra ar fi fost lovită de către Dincă, pe bancheta din spate a mașinii sale, după ce bărbatul i-ar fi făcut ”apropro-uri” despre întreținerea de relații sexuale și i-a oferit și sume de bani, iar fata a refuzat. Alexandra și-ar fi pierdut cunoștința, iar Dincă a dus-o acasă. Acolo, inculpatul susține că nu a întreținut relații sexuale cu aceasta, pentru că fata nu a vrut, dar că au dormit amândoi în pat.

”Dânsul nu spune că a violat-o. Noaptea a rămas acolo, toată noaptea. Au dormit în acelaşi pat, dar nu s-au consumat raporturi sexuale”, a precizat avocatul.

Despre momentul crimei, avocatul a relatat că Dincă susținea că a lovit-o pe Alexandra o singură dată.

”A venit, a găsit-o pe Alexandra cu telefonul în mână, moment în care dânsul s-a înfuriat şi a lovit-o – o singură lovitură declară că a aplicat – şi, în urma loviturii, a căzut cu capul de podea şi, în acel moment, a urmat o perioadă de agonie. Dânsul spune că a încercat mai multe manevre de resuscitare care nu au reuşit şi a constatat decesul şi a declarat că a decis să o incinereze în butoiul din curte. De la ora 2 până seara la 8, cam 6-7 ore (ar fi durat incinerarea -n.r.)”, a spus Alexandru Bogdan.

În cazul Luizei Melencu, avocatul a spus că Dincă a relatat că a întreţinut relaţii sexuale cu ea, cu acordul acesteia, iar apoi, pe fondul unui scandal, a lovit-o mortal. Totul în aceeași zi în care a luat-o cu mașina, adică 15 aprilie, potrivit relatărilor avocatului.

Bogdan a mai dezvăluit că soţia inculpatului a venit în România după momentul la care se presupune că Luiza Melencu ar fi fost ucisă şi că a stat în casa lui Dincă aproximativ o lună.

Avocatul a mai spus că acuzaţiile iniţiale ale procurorilor au fost de trafic de persoane, în ceea ce o priveşte pe Luiza Melecu, şi de trafic de minori şi viol, în ceea ce o priveşte pe Alexandra Măceşanu.

Dincă şi-a recunoscut prima dată faptele în faţa unui poliţist, iar mai apoi în faţa sa şi a unui procuror. Recunoaşterea faptelor a fost în a treia zi de anchetă.
„A spus <<vreau să vă spun adevărul în acest caz şi să vă spun că eu am comis faptele>>. A luat-o cronologic, dacă îmi amintesc, a vorbit despre cazul Luizei, în detaliu, cum a luat-o la ocazie”, a declarat Alexandru Bogdan.

surse: mediafax.ro – Marius Tucă Show, digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax