Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Crimele de la Caracal. Familia Luizei Melencu solicită daune morale de 300.000 de euro

Publicat

l

Familia Luizei Melencu solicită daune morale de 300.000 de euro. Reamintim că tânăra de 18 ani a dispărut în luna aprilie, iar Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o.

Mama și bunicul Luizei Melencu cer daune morale de 300.000 de euro de la Dincă, solicitarea fiind depusă la DIICOT în urmă cu aproximativ o săptămână, potrivit unor surse judiciare citate de HotNews.ro.

Luiza Melencu, de 18 ani, a dispărut de acasă în luna aprilie, după ce a fost luată „la ocazie”. Suspectul, Gheorghe Dincă, a recunoscut că le-a ucis pe Luiza și pe Alexandra, în vârstă de 15 ani. În ultimele două zile, anchetatorii au făcut verificări și la marginea unei păduri unde Dincă a susținut că a aruncat trupul ars al Luizei, iar acolo au fost găsite fragmente osoase, dinți și cenușă. DIICOT a anunțat marți că resturile de fragmente osoase examinate sunt cu cea mai mare probabilitate de natură umană.

sursă: hotnews.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax