Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Crimele de la Caracal: Oasele găsite în pădure NU aparțin Alexandrei Măceșanu

Publicat

Medicii legişti au făcut publice rezultatale expertizelor efectuate asupra rămăşiţelor osoase găsite în pădure. Ei confirmă a doua victimă a lui Gheorghe Dincă, dar au descoperit că acestea nu aparțin Alexandrei Măceșanu ci unei alte fete, posibil Luiza.

Potrivit raportului legiştilor, rămăşiţele osoase descoperite în 5 august, în zona de lizieră de pădure, provin de la o persoană de sex feminin, cu vârsta cuprinsă între 15 şi 19 ani.

Acestea „sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe”, a comunicat DIICOT.

 Concret, legiştii au stabilit că oasele din pădure sunt diferite de cele găsite în casa lui Gheorghe Dincă.

„Prin adresa din data de 13.08.2019, Institutul Național de Medicină Legală ”Mina Minovici” a înaintat către Direcția de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism raportul de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite cu ocazia conducerii în teren a inculpatului Dincă Gheorghe la data de 05.08.2019 în zona de lizieră de pădure, amplasată pe terenul Stațiunii de cercetare și dezvoltare agricolă Caracal, indicate de către inculpat ca aparținând victimei majore.

Din analiza raportului preliminar de expertiză medico-legală antropologică rezultă că fragmentele osoase examinate provin de la o persoană de sex feminin cu vârsta cuprinsă între 15-19 ani și că sunt altele decât cele ce s-au individualizat anatomic printre resturile scheletale descoperite în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe„, a transmis DIICOT.

După cele două crime de la Caracal au apărut informații stupefiante despre legăturile între interlopi, politicieni, procurori și polițiști și despre rețelele de prostituție bazate pe constrângere, violență și sechestrare de persoane, sudate și acoperite timp de ani buni.

Surse: Romania24.ro, Digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax