Connect with us
Publicitate

AIUD

Criminal trimis în judecată pentru o bătaie în Penitenciarul Aiud. Ce alte altercații au mai avut loc în curtea de plimbare

Publicat

aiud penitenciar

Recent, mai mulți deținuți care au trecut prin Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud au fost trimiși în judecată pentru că s-au bătut, în curtea de plimbare a închisorii.

Printre ei se numără și un tânăr din Moldova care la doar 18 ani a comis o crimă: a omorât un bătaie un consătean din simplul motiv că i-a aruncat bicicleta din fața porții sale.

S-a întâmplat în 2016, în comuna Vatra Moldoviţei. Atunci tânărul i-a dat un pumn în față unui bărbat care a căzut la pământ și a continuat să îl lovească. După, alături de un alt tânăr l-a cărat pe bărbat în fața porții sale, unde a și fost găsit decedat. Pentru fapta sa, potrivit adevărul.ro, a fost condamnat la 11 ani de închisoare.

Tot pentru bătaie va fi și judecat de magistrații Judecătoriei Aiud, care după mai bine de doi ani de la comiterea faptei au admis începerea judecății.

Potrivit motivării instanței din data de 18 noiembrie 2022, în timp ce își executa pedeapsa la Penitenciarul Aiud, în data de 30.06.2020, în jurul orei 09:30, în timp ce persoana vătămată, persoană privată de libertate, se afla în curtea de plimbare F8 a Penitenciarului Aiud, în urma unor discuţii în contradictoriu, a fost lovită cu pumnii în zona feţei de către inculpat, de asemenea, deținut în cadrul Penitenciarului Aiud, faptă prin care au fost cauzate leziuni persoanei vătămate, care au necesitat 8 – 9 zile de îngrijiri medicale.

O bătaie din 2019, în curtea de plimbare, trimisă spre judecare în 2022

Potrivit motivării instanței, în data de 24.05.2019, în jurul orei 11:00, în timp ce persoana vătămată, persoană privată de libertate, se afla în curtea de plimbare F20 a Penitenciarului Aiud, pe fondul unui conflict spontan, a fost lovită cu pumnul în zona feţei de către inculpat, căzând la pământ, după care inculpatul i-a mai aplicat acesteia o lovitură cu piciorul.

În conflict a intervenit și inculpatul care, imediat după ce persoana vătămată a fost agresată fizic de către primul inculpat, i-a aplicat și acesta mai multe lovituri cu pumnii în zona feței.

În data de 17 noiembrie 2022, dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară și va fi judecat de către magistrații Judecătoriei Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax