Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Criminalii, violatorii și cei care duc minori la cerșit NU mai pot fi eliberați condiționat. Lege depusă de Florin Roman

Publicat

Penitenciarul Aiud

Camera Deputaților, în calitate de for decizional, a adoptat inițiativa legislativă depusă de Florin Roman, în calitate de parlamentar PNL, prin care criminalii violatorii și cei care folosesc minori la cerșit nu mai pot fi eliberați conditionat.

Legea merge acum la promulgare la președintele României, Klaus Iohannis.

Ca urmare a acestei legi, nu mai pot fi eliberați condiționat infractorii care comit următoarele infracțiuni: ab24

omor, omor calificat, exploatarea cerșetoriei, folosirea unui minor în scop de cerșetorie, folosirea serviciilor unei persoane exploatate, violul, agresiunea sexuală, act sexual cu un minor, corupția sexuală, tâlhăria calificată, tâlhăria urmată de moartea victimei.

”PNL este partidul care a abrogat și recursul compensatoriu prin care PSD și acoliții lui au eliberat mai repede din pușcării peste 21.000 de infractori periculoși, lăsați să umble liber pe străzile României. Vom continua să eliminăm din parlament legile PSD prin care se dau mai multe drepturi infractorilor decât victimelor acestor infracțiuni violente” a spus Florin Roman.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax