Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Criminalul din Cugir scapă de închisoare: Lucian Ţârlea suferă de schizofrenie paranoică

Publicat

Lucian Ţârlea, bărbatul din Cugir care şi-a înjunghiat o fostă colegă de serviciu, chiar în faţa firmei unde lucra, nu va face închisoare. Rezultatele examenului neuropsihiatric realizat de Institutul „Mina Minovici” au arătat faptul că acesta suferă de schizofrenie paranoică, boală suficient de gravă pentru a-l scoate pe criminal de sub incidenţa legii şi a-l împiedica să răspundă penal pentru faptele sale.

Potrivit expertizei specialiştilor, Lucian Ţârlea nu a avut discernământ, la momentul comiterii crimei, aşa că acesta a fost scos de sub urmărire penală. Bărbatul a fost eliberat din arestul poliţiei, iar procurorii care instrumentează cazul au solicitat Tribunalului Alba internarea acestuia într-o clinică de specialitate.

Reamintim că, la începutul lunii ianuarie, Lucian Ţârlea, în vârstă de 33 de ani, i-a tăiat gâtul Mihaelei Vinţeler, pentru o presupusă datorie pe care firma la care a lucrat o avea faţă de el. Din cercetări a rezultat faptul că bărbatul, fost angajat al societăţii unde victima ocupa funcţia de contabil şef, a comis fapta, pe fondul refuzului victimei de a-i da o sumă de bani despre care acesta susţinea, în mod nejustificat, că îi este datorată de societatea comercială şi pe care acesta a solicitat-o în mod repetat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Pingback: VIDEO ŞOCANT Vezi aici cine a fost victima şi făptaşul crimei oribile din oraşul Cugir « FURIOS4YOU

  2. Crina

    duminică, 20.08.2023 at 09:58

    Ala nu este nebun ,am fost cu el la scoală și are cap bun. Acea crima a avut un motiv bine intemeiat. Doar ei stiu.
    Oăcat insa ca avem niste legi de râsul curcilor și pente cațiva ani criminalul va fi liber pe strazi .

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax