Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Criminalul în serie din Caracal acuză anchetatorii că l-au bătut când a fost imobilizat. A cerut îngrijiri medicale

Publicat

Gheorghe Dincă se plânge de dureri la nivelul pieptului și coastelor cauzate de o posibilă fractură și cere îngrijiri medicale. Bărbatul susține că atunci când anchetatorii au descins la locuința sa și l-au imobilizat, a fost lovit cu picioarele.

În următoarea perioadă, Gheorghe Dincă ar putea ajunge la Penitenciarul Jilava pentru a primi îngrijirile medicale pe care bărbatul le solicită. Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, Dincă acuză dureri la nivelul coastelor și al pieptului, spunând că ar putea avea o fractură provocată de anchetatori.

Bărbatul susține că, atunci când anchetatorii au decins la locuința lui pentru percheziții, l-au lovit cu picioarele atunci când l-au imobilizat.

Surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor au precizat, pentru Mediafax, și că Gheorghe Dincă urmează să fie adus la Penitenciarul Jilava pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. 

Reconstituirea va fi reluată după ce acesta va primi îngrijiri medicale. La reconstituirea de luni, anchetatorii nu au parcurs traseul evenimentelor, ci au ales un drum mai scurt pentru a ajunge la punctul indicat de Dincă. Totodată, anchetatorii au ales un traseu și pentru a evita presa și curioșii veniți să vadă reconstituirea.

Bărbatul și-a recunoscut duminică ambele crime, atât în cazul Alexandrei, cât și al Luizei.

Bogdan Alexandru, avocatul lui Dincă, a spus la acel moment că remușcările l-au determinat pe clientul săi să își recunoască faptele.

sursa: digi24.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate