Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Crin Antonescu va continua lupta cu Băsescu: „Nu contează dacă leul se va deprecia”

Publicat

Președintele interimar Crin Antonescu a decis să nu mai renunțe la viața politică. Ba mai mult, acesta spune că va continua lupta cu Traian Băsescu, chiar dacă moneda națională va continua să se deprecieze.

Marți, președintele interimar, Crin Antonescu, a organizat o conferință de presă în cadrul căreia și-a anunțat intențiile în ceea ce privește perioada următoare.  “Niciodată nu va fi convingător argumentul: taci, înghite, nu-ţi exprima voinţa, că scade leul. Nu mă interesează nici declaraţiile lui Mugur Isărescu, România e un stat democratic. Vom continua lupta cu Băsescu, cu toate armele democratice şi legale”, a spus Crin Antonescu.

Antonescu a mai negat ideea conform căreia economia țării ar fi avut de suferit din cauza procedurii de suspendare a președintelui Traian Băsescu.  Conform econtext.ro, totuși, toate cifrele arată exact opusul celor spuse de Antonescu. De exemplu, leul s-a depreciat masiv în ultimele săptămâni, de când USL e la guvernare și de când a fost instituită procedura de suspendare a lui Traian Băsescu”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. cristi

    miercuri, 22.08.2012 at 07:43

    Sa inteleg ca nu are rate ! :))

  2. D H

    miercuri, 22.08.2012 at 09:09

    Doamne iarta-i!! pana mai ieri ziceau ca vor respecta decizia Curtii! acum ies „maimutele” si ne zic ca nu conteaza ce se intampla cu leul, ei tot se vor bate cu Base. deci sa in teleg ca nu le pasa de prostime. nu ca le-ar pasa vreodata. dar acum ne spun in fata. pai de cotatia leului depinde si traiul nostru maimute incapatanate! noi chiar suntem papusile vostre sa faceti ce vreti cu noi! lasati naibii orgoliile ca se duce tara de rapa! ce s-ar intampla daca ar da Dumnezeu un fulger direct in Palatul politicienilor cand sunt toti acolo? poate am scapa de toti si ar veni un strain sa ne conduca. poate asa ne revenim! ce am putut ajunge!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax