Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cristian Ghinea, consilier al premierului, a fost propus pentru funcția de ministru al Fondurilor Europene

Publicat

13007134_1017814774977808_3140431680891073753_n Premierul Dacian Cioloș a înaintat marți președintelui Klaus Iohannis, propunerea de numire în funcția de ministru al Ministerului Fondurilor Europene a lui Cristian Ghinea, Consilier de Stat la Cancelaria Prim-Ministrului.

Cristian Ghinea este viitorul ministru al Fondurilor Europene, după demisia Aurei Răducu. Ghinea a fost numit în decembrie 2015 în funcția de consilier de stat în cadrul Cancelariei primului-ministru, cu atribuții în domeniul afacerilor europene.

În prealabil, el a activat în societatea civilă, fiind membru în consiliul director al Centrului Român de Politici Europene (CRPE).

Ministrul Fondurilor Europene Aura Răducu şi-a dat demisia, luni, din Guvern, precizând că şi-a depus mandatul la solicitarea lui Dacian Cioloş. În replică, premierul a declarat că i-a acceptat demisia şi a completat că va face o nouă propunere preşedintelui în zilele următoare.

Citește și Ministrul Fondurilor Europene și-a dat demisia. Aura Răducu pleacă din Guvern, la cererea premierului Dacian Cioloş

Foto: facebook

sursa: realitatea.net

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax