Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cristina Grama și Corina Ceaușu nu vor mai face parte din lotul echipei CS Universitatea

Publicat

Formația de baschet feminin CS Universitatea Alba Iulia va renunța la două componente din turul trecut de campionat. Este vorba de Cristina Grama, sportiva care va fi împrumutată la Olimpia Brașov sau Sportul Studențesc şi Corina Ceaușu, care va face parte din lotul echipei secunde, CSU II, pregătit de Nicușor Marcu.

Directorul sportiv, Petru Eleș a confirmat informația potrivit căreia cele două sportive nu mai intră în calculele antrenorului Tomas Bilek. „În primul rând s-a luat această decizie pentru că suntem prea mulți la antrenamente, nu putem face antrenamente cu 14 jucătoare, a fost decizia antrenorului, cele două jucătoare să fie folosite mai mult la echipa secundă. La Cristina Grama au intervenit două echipe care sunt interesate de ea, am putea să o împrumutăm”, a declarat Petru Eleș.

Cristina Grama își va afla destinaţia, până luni, la ora 14.00, în vreme ce Corina Ceaușu va rămâne la echipa secundă, dar fără a fi ștearsă de pe lista primei echipe, astfel că aceasta va putea reveni în lotul lui Bilek, în cazul unor accidentări sau al altor situații similare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax