Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Cristina Șoșa, singura elevă din Aiud care a obținut ZECE la Evaluarea Națională 2023. Cum i s-au părut probele de la examen

Publicat

Cristina Șoșa este singura elevă din Aiud care a reușit performanța de a obține nota zece la Examenul de Evaluare Națională 2023. Este elevă a Școlii Gimnaziale Axente Sever din oraș. 

A fost un examen care i-a pus la încercare atât informațiile adunate în anii de școală, dar și emoțiile.

Reporterii alba24.ro au vorbit cu eleva pentru a aflat cum a văzut singura elevă din Aiud care a luat nota zece probele de la Evaluarea Națională.

Cristina a spus că s-a descurcat destul de bine, chiar dacă a avut emoții destul de mari înainte de fiecare probă.

Însă după ce a citit toate subiectele rând pe rând și și-a dat seama că sunt accesibile, emoțiile au trecut și a început să lucreze.

Nu se aștepta să obțină nota maximă, dar tot ceea ce a scris pe foile de examen s-au dovedit a fi corect iar asta i-a adus perfomanța.

Pe viitor vrea să studieze la Colegiul Național ”Horea Cloșca și Crișan” din Alba Iulia, la specializarea științe ale naturii.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax