Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Criză de carne de miel, în piaţa din Cugir

Publicat

Stocul de carne de miel s-a epuizat în Piaţa centrală din Cugir. Cele două firme care au comercializat acest produs nu mai aveau disponibil în stoc, miercuri, iar în zilele care vor urma până la Sărbătorile Pascale, acestea nu se vor alimenta din nou.

Preţul unui kilogram de carne de miel în piaţa din Cugir a fost de 22 lei. Preţuri mai mici sunt disponibile la producătorii rurali.

La centrul sezonier de sacrificare miei,au ajuns până miercuri aproximativ 100 de miei, carnea fiind vândută la preţul pieţei, menţionat anterior. Programul de funcţionare al centrului este în intervalul orar 7.00-17.00.

Medicul veterinar Adrian Popescu a precizat că nu au fost semnalate nereguli privind calitatea cărnii de miel comercializate în piaţă. Acesta susţine că una dintre cauzele crizei de carne de miel pe piaţa din Cugir poate fi faptul că producătorii preferă să vândă produsul la centrul de la Galda, unde aceasta ajunge la export.

Text: Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax