Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Criză de „plătitori” la UAB. Doar 450 de candidaţi s-au înscris în sesiunea din toamnă, pentru a urma cursurile facultăţilor

Publicat

Din cele peste 1000 de locuri rămase libere pentru sesiunea de toamnă, la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia (UAB), doar 450 au fost ocupate. Deşi au avut la dispoziţie două săptămâni, mai exact perioada 10-21 septembrie pentru a-şi depune dosarele, se pare că doritorii de studii superioare nu s-au prea înghesuit.

Vineri a fost ultima zi de înscriere la UAB. Conform ultimelor date centralizate, un număr de 450 viitori studenţi se vor alătura celor 1.257 de candidaţi care s-au înscris în sesiunea de vară.
Anul acesta, universitatea albaiuliană a pus la dispoziţie un total de 2.320 de locuri atât la nivel de licenţă, cât şi la masterat. După finalizarea celor două sesiuni de înscriere, au rămas neocupate 613 locuri, majoritatea la taxă.

Potrivit purtătorului de cuvânt, Diana Câmpan, majoritatea locurilor subvenţionate de stat au fost ocupate.
Începând de luni, 24 septembrie şi până în 28 septembrie, cei care au fost admişi vor trebui să se prezinte pentru confirmarea locului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax