Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Atanasiu despre criza din USL: Liberalii vor depune moţiune de cenzură pentru demiterea primului ministru Victor Ponta

Publicat

Ruperea USL este doar o chestiune de timp. Subiectul a fost dezbătut vineri, în conferinţă de presă, de către senatorul Teodor Atanasiu, care a menţionat că liberalii intenţionează să depună o moţiune de cenzură pentru demiterea primului ministru Victor Ponta. El a mai menţionat că odată cu dizolvarea uniunii, se vor pierde şi funcţiile ocupate politic de membri ai PNL în instituţii deconcentrate, companii şi agenţii de stat.

„Este foarte clar că cei de la PSD, când au făcut USD-ul nu l-au făcut pentru că mai cred în viitorul USL. Populația ne-a dat voturile pe USL ca să guvernăm împreună, dacă ei vor să ne dea afară nu e niciun fel de problemă decât că guvernul devine ilegitim în acest caz. Nu mă aștept ca Ponta să aibă vreun scrupul și să își dea demisia, însă noi vom face demersurile necesare pentru a-l demite: moțiunea de cenzură. Vom iniția o moțiune de cenzură, cât de repede vom considera că sunt îndeplinite condițiile pentru ca ea să treacă. PNL nu-și poate ocupa postul de vicepremier și alte 4 posturi de ministru libere decât dacă îndeplinește anumite condiții impuse de ei”, a declarat senatorul Teodor Atanasiu.

Atanasiu: „Nu există nicio șansă ca Ponta să-l numească pe Iohannis vicepremier”

Numirea lui Iohannis în funcţia de vicepremier nu este dorită de social-democraţi, cu atât mai puţin numirea acestuia în funcţia de ministru de Interne, pe motiv că „acolo se numără voturile”, susţine Atanasiu.

„Nu există nicio șansă ca Ponta să-l numească pe Iohannis vicepremier. De la început, Ponta știa că nu va face acest lucru. A fost prima dată când Iohannis era hotărât să lase primăria şi să intre în politica mare. Au trebuit repede să îi pună talpă, nu cumva să ajungă acolo. Ei nu vor sub nicio formă ca vecinul nostru de județ, Klaus Iohannis să ajungă la ministerul de Interne, dintr-un motiv foarte simplu: e ministerul care va număra voturile de două ori anul ăsta. Nu mai bun ar fi unul de-al lor? I-a deranjat extraordinar de mult faptul că un om corect la interne dădea mari dureri de cap celor care organizau alegerile”, a mai spus Atanasiu.

Atanasiu: „Sper să ajung ministrul Economiei, dar nu în Guvernul Ponta”

Întrebat dacă, în condiţiile actuale, mai speră să ajungă ministrul Economiei, senatorul Teodor Atanasiu propus pentru această funcţie, a spus că şi-ar dori acest lucru, „dar nu în Guvernul Ponta”: „Sper să ajung ministrul Economiei, dar nu în Guvernul Ponta. Poate în curând, poate în acest an, dar nu în Guvernul Ponta, ci într-un alt Guvern”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. ghita grosu

    sâmbătă, 22.02.2014 at 01:24

    ajungi ministru economiei 🙂 cu Cacarau presedinte, visezi frumos…. fara Ponta nu pupai mandat de senator. Ce draq, toti stiu k PSD v-a scos procentele si akm vii mare si tare. Stai linistit 2 ani k maine trec :)). Va veti alatura taranistilor …. in uitare RIP

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax