Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Criză financiară și fotbalistică pe „Cetate” în 2012. În pragul desființării, Unirea Alba Iulia rămâne fără jucători

Publicat

Anul 2012 poate fi cel mai dezastruos an din istoria echipei Unirea Alba Iulia. Dincolo de toate retrogradările, umilințele suferite în trecut, în acest an echipa ce a adus nume grele în fotbalul românesc și a făcut multe zile de sărbătoare pentru locuitorii orașului Alba Iulia, e pe punctul de a dispărea de pe harta fotbalului românesc.

Se pare că mayașii nu au greșit în totalitate cu venirea sfârșitului lumii, cel puțin nu în cazul Unirii Alba Iulia, sfârșitul e aproape. Abandonată de finanțatori, autorități locale și public, echipa a fost ținută în viață de președintele Mihai Dăscălescu, ajutat de antrenorul de la echipa de juniori Florian Brumaru. Cei doi au bătut din poartă în poartă pe la firme pentru a mai obține fie hrană pentru fotbaliști, fie bani sau alte produse necesare subzistenței.

Vezi ce jucători părăsesc Unirea Alba Iulia, dar și unde ar putea pleca președintele clubului și antrenorul pe SPORT.ALBA24.RO

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Albaiulian.

    duminică, 30.12.2012 at 13:33

    Ma’ Cataline Craciun , ti-ai facut de „lucru” de „Craciun” , ai scris si semnat acest articol , numai ca tu in articol prezinti doua personaje , Florian Brumaru si Mihai Dascalescu , pina aici totul ok. , iar noi cititorii ne intrebam cum ai putut posta poza in acest articol cu alte personaje , fata de cele nominalizate , respectiv Sarmes si don’ Vasile zis bisnitarul , ai primit un cadou gras ???

    • Catalin Craciun

      duminică, 30.12.2012 at 14:28

      De fapt era o trimitere subtila… la cei vinovati de soarta clubului

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax