Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Croația vs Anglia. Lupta pentru un loc în finala Campionatului Mondial 2018 alături de Franța

Publicat

Miercuri, pe stadionul Lujniki se joacă ultima semifinală din Rusia. „Cei trei lei” vor înfrunta „Focul Croat”. Reprezentativa Angliei așteaptă de 28 de ani o finală a unui Campionat Mondial, dar pentru asta trebuie să treacă de Croația, într-un meci pentru un loc în actul final de la Moscova.

De la ora 21:00, ora României, Anglia întâlnește Croația pentru un loc în marea finală a Campionatului Mondial de Fotbal 2018 din Rusia. În actul final care se va juca la Moscova, una dintre cele două echipe care joacă astăzi o va întîlni pe Franța, care a câștigat prima semifinală împotriva Belgiei, cu scorul de 1-0.

Sub arbitrajul turcului Cuneyt Cakir,  echipa condusă de Zlatko Dalic va înfrunta primul unusprezece al englezilor conduși de Gareth Southgate.

Generația lui Harry Kane și Jordan Pickford  vor încerca să ajungă în finala unui Campionat Mondial după 28 de ani.

Actuala generatie a Croatiei în frunte cu Mario Mandzukic și Luka Modric este comparata cu cea din 1998, din rândurile careia se detașau Zvonimir Boban și Davor Suker.

Presiunea este enormă pe umerii ficărui jucător iar miza este uriașă, finala Campionatului Mondial 2018 în fața Franței.

Echipe probabile:

Croatia: Danijel Subasic – Sime Vrsaljko, Dejan Lovren, Domagoj Vida, Ivan Strinic – Ivan Rakitic, Marcelo Brozovic – Ante Rebic, Luka Modric, Ivan Perisic – Mario Mandzukic. Selectioner: Zlatko Dalic.

Anglia: Jordan Pickford – Kyle Walker, John Stones, Harry Maguire – Kieran Trippier, Dele Alli, Jordan Henderson, Jesse Lingard, Ashley Young – Raheem Sterling, Harry Kane. Selectioner: Gareth Southgate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax