Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Crucea Roșie Alba, în ajutorul sinistraților din zona Aiud. Sală de sport, amenajată pentru cazarea persoanelor evacuate

Publicat

O echipă formată din 6 voluntari şi angajaţi ai Crucii Roșii, s-a deplasat în teren pentru a-i ajuta pe sinistrații de la Aiud, afectați de inundații. 

Voluntarii au distribuit 500 de litri de apă potabilă unui număr de 30 familii situate pe strada Dorului din Aiudul de Sus, zona cea mai afectată de ploile abundente.

Totodată, la sala de sport Tribun Todoran a fost organizat un punct de cazare pentru 40 persoane care au fost evacuate, din zona Aiud, asigurându-se următoarele bunuri de primă necesitate: paturi, lenjerii de pat, saci de dormit, apă şi pachete alimentare care conţin conserve diverse, pâine, dulciuri şi lapte.

Pentru a fi respectate normele în vigoare, având în vedere pandemia de coronavirus, spatiul a fost amenajat corespunzător, punându-se la dispoziţia sinistraţilor dezinfectanţi de mâini şi de suprafeţe, au transmis reprezentanții organizației.

”În urma inundaţiilor înregistrate azi în zona municipiului Aiud, care au provocat mari pagube materiale şi au determinat evacuarea mai multor persoane, Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba în colaborare cu Primăria Municipiului Aiud au intervenit în comunitate prin oferirea de ajutoare de primă necesitate şi prin asigurarea de materiale necesare organizării unui spaţiu de cazare pentru sinistraţi” a declarat Adrian Dușa, directorul filialei Alba a Crucii Roșii.

Citește și: COD ROȘU, ZI NEAGRĂ în Alba. Bilanțul inundațiilor: Sute de case sub ape, drumuri distruse, zeci de sinistrați și pagube enorme

Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba au transmis mulțumiri companiei Atlas Transport pentru sprijinul logistic acordat în vederea transportării bunurilor în comunităţile afectate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate