Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Crucea Roșie Filiala Alba a distribuit apă potabilă și alimente persoanelor afectate de inundații din comuna Șona

Publicat

Voluntarii și angajații de la Crucea Roșie Filiala Alba s-au aflat marți, 10 iulie, într-o campanie de distribuire de apă potabilă, pachete alimentare, saci de dormit și pături în comuna Șona din județul Alba, afectată de inundațiile din ultimele zile. 

Urmare a inundaţiilor din data de 8 iulie 2018, care au afectat zeci de gospodării din comuna Şona, Crucea Roșie Română Filiala Alba a mobilizat angajaţi şi voluntari din detaşamentul de intervenţie în situaţii de urgenţă şi a demarat o campanie de distribuire de apă potabilă, pachete alimentare, saci de dormit şi pături.

Voluntari şi angajaţi ai Crucii Roşii s-au deplasat în zonele afectate cu două autospeciale, urmând ca în această după-masă să distribuie o contitate importantă de bunuri de primă necesitate persoanelor afectate.

Acţiunea se derulează în colaborare cu Instituţia Prefectului Alba şi cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba, bucurându-se totodată de sprijinul şi deschiderea primăriei din comuna Şona.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax