Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Crucea Roșie, Filiala Alba Iulia: Peste 250 de familii din județ au primit pachete de Crăciun prin Banca de Alimente

Publicat

DSCN2844 Spre finalul anului 2014, prin intermediul programului Banca de Alimente, Crucea Roșie Filiala Alba Iulia a sprijinit cu pachete alimentare, 250 familii din județ, aflate în evidenţa filialei noastre şi a Direcţiei de Asistenţă Socială, din cadrul primăriei. Adiţional, în perioada premergătoare sărbătorilor de iarnă, din resurse proprii şi cu ajutorul unor oameni de bună credinţă din Alba Iulia, Crucea Roşie a avut oportunitatea de a susţine alte 50 de familii cu necesităţi materiale şi 30 copii instituţionalizaţi cu alimente neperisabile, dulciuri, cozonaci, îmbrăcăminte şi alte bunuri.

Astfel de colaborări cu persoanele juridice, în vederea derulării acţiunilor cu tentă socială, demonstrează că umanitatea este o calitate a tuturor oamenilor şi că preocuparea pentru soarta celor fără speranţa zilei de mâine constituie o prioritate.

DSCN2828 Pentru a asigura buna desfăşurare a activităţilor din această perioadă, Crucea Roşie Alba a putut conta pe voluntarii săi, care prin implicarea şi devotamentul faţă de organizaţia noastră, au reprezentat un sprijin de nădejde, donând timp pentru pregătirea şi transportarea pachetelor la beneficiarii identificaţi.

În spiritul sărbătorilor, Filiala de Cruce Roşie a Judeţului Alba mulţumeşte tuturor colaboratorilor şi oamenilor cu suflet care cred că umanitatea un este o alegere, ci un principiu, şi le urează Sărbători Fericite! şi La mulţi ani!

Născută din grija de a ajuta, fără discriminare, Crucea Roşie se angajează să prevină şi să aline suferinţele oamenilor în orice împrejurare. Scopul săau este acela de a proteja viaţa şi sănătatea şi de a asigura respectarea fiinţei umane.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax