Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Crucea Roşie sărbătoreşte 139 de ani de activitate. Voluntarii din Alba Iulia vor fi prezenţi, sâmbătă, în parcul din Cetate

Publicat

cr Crucea Roşie Română împlineşte 139 de ani de activitate umanistă, iar, ca în fiecare an, voluntarii filialelor din toată țara vor sărbători prin muncă şi vor asigura sprijin persoanelor vulnerabile. În judeţul Alba, voluntarii Crucii Roşii Române Filiala Alba au planificat, în data de 4 iulie, începând cu ora 10.00, în Parcul Cetăţii din municipiul Alba Iulia, activităţi dedicate comunităţii locale.

Voluntarii Crucii Roşii vor fi prezenţi, sâmbătă, în parcul din cartierul Cetate pentru a celebra 139 de ani de activitate. Aceştia vor fi din nou în folosul comunităţii şi vor ajuta oamenii prin măsurarea tensiunii şi a glicemiei. În aceeaşi zi vor avea activităţi pentru copii, dar şi un moment în care vor lansa 139 de lampioane.

Programul voluntarilor pentru data de 4 iulie:

10.00-14.00 Măsurarea tensiunii și a glicemiei. Jocuri cu copiii
14.00-15.00 Prezentarea echipamentului de intervenție în caz de la dezastre şi demonstraţie de prim ajutor
16.00 -19.30 Măsurarea tensiunii și a glicemiei
21.00-22.00 Crearea unei cruci roșii din lumânări
22.00 Lansarea a 139 lampioane roșii și albe la unison

Totodată, voluntarii Crucii Roșii din toată ţara vor participa la diferite activități destinate marcării acestui eveniment: expoziții de fotografie, jocuri și concursuri pentru copii, spectacole în aer liber.

În București, la invitația Președintelui Crucii Roșii Române, Alteța Sa Regală, Principesa Moștenitoare Margareta a României, angajați, voluntari și parteneri ai Crucii Roșii Române vor marca acest eveniment la Palatul Elisabeta.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax