Connect with us
Publicitate

Uncategorized

Crush & Alexandra Ungureanu, invitaţi speciali la Concursul „Miss Turism” Alba

Publicat

Frumuseţile judeţului Alba au fost prezentate sâmbătă, 15 octombrie, în cadrul Concursului „Miss Turism” Alba. După mai multe săptămâni de preselecţii, organizatorii evenimentului au reuşit să aleagă concurentele din toate localităţile judeţului, dar şi talentaţii artişti care le-au ajutat să demonstreze că merită să intre în lupta pentru marele premiu.

Concursul „Miss Turism” Alba a fost încheiat cu concertul invitaţilor speciali Crush&Alexandra Ungureanu. Evenimentul, care a avut ca scop promovarea potenţialului turistic al zonei noastre prin talente şi frumuseţi locale, a fost organizat de Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Alba.

Concursul s-a desfăşurat la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, de la ora 19.00, după care petrecerea s-a mutat în „Pub 13” şi Club „Enjoy Life”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax