Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CS Ocna Mureș nu își propune revenirea în Liga 3 în următorul sezon. „Încercăm să ne concentrăm pe fotbaliștii tineri”

Publicat

Clubul Sportiv Ocna Mureș își va continua activitatea pe plan fotbalistic în sezonul 2023/2024, cu accentul pe dezvoltarea tinerilor fotbaliști din zonă.

Sezonul competițional 2022/2023 a avut un deznodământ tragic pentru CS Ocna Mureș care, în ciuda tuturor eforturilor, a retrogradat din Liga 3.

Astfel stagiunea 2023/2024 o regăsește pe formația din Ocna Mureș în fotbalul amator, aceștia urmând să participe la nivel de seniori cu prima echipă în Liga 4, iar echipa secundă va activa în continuare în Liga 5.

Romeo Arinar va prelua conducerea primei echipe a clubului, urmând a se baza în ceea ce urmează pe fotbaliști locali, din zona orașului salin.

În ceea ce privește sectorul juvenil, CS Ocna Mureș va participa în toate competițiile organizate de AJF Alba la nivel de copii și juniori.

„Promovarea și revenirea în Liga 3 nu reprezintă un obiectiv pentru noi în următorul sezon.

Vom încerca să ne bazăm pe creșterea de tineri fotbaliști din zona noastră, cu care să atacăm performanța în viitor”, a declarat pentru alba24.ro directorul clubului sportiv CS Ocna Mureș, Stelian Grozav.

De asemenea, în urma contraperformanței realizate în sezonul trecut, primăria orașului Ocna Mureș își va reduce considerabil aportul la formarea bugetului clubului.

Deși echipa a retrogradat la finalul stagiunii trecute, CS Ocna Mureș a realizat o performanță istorică pentru fotbalul din județul Alba.

În toamna lui 2022, ocnamureșenii conduși de Dan Roman au atins faza grupelor în Cupa României, unde au obținut două rezultate imense împotriva a două echipe din SuperLiga României:

  • Victorie (1 – 0), la Ocna Mureș, în fața Chindiei Târgoviște, antrenată de Anton Petrea;
  • Remiză (1 – 1), la Zlatna, cu Universitatea Craiova, condusă de Mirel Rădoi.

foto: Twitter/ SODA Ocna Mureș

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax