Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CS Unirea a câştigat trei medalii la Campionatul Naţional de Orientare-Semimaraton. Irina Maiorescu, vicecampioană naţională

Publicat

La sfârşitul săptămânii trecute, în localitatea Băile Felix s-au desfăşurat finalele Campionatului Naţional de Orientare, în proba Semimaraton şi a doua etapă din Campionatul Naţional de Parc-Oraş. La această competiţie au fost prezenţi şi sportivii secţiei de orientare de la CS Unirea Alba Iulia, însoţiţi de către Marius Anghel, cel care se ocupă de destinele acestei secţii sportive şi care până de curând a ocupat funcţia de director al clubului. În clasamentul cumulat pentru cele 3 etape pentru care s-a decernat Cupa Bihorului, clubul albaiulian a avut 3 sportivi pe podium: Tamas Bogya (locul I, seniori), Irina Maiorescu (locul II, senioare) şi Ştefan Copeţchi (locul II, juniori I).

Cea mai importantă zi a Campionatului Naţional de Orientare a fost cea de duminică când s-au desfăşurat finalele, în cea mai lungă şi solicitantă probă din orientare, proba Semimaraton.

Traseele pe care le-au avut de parcurs sportivii au fost cuprinse între 14 şi 24 km şi au fost solicitante pentru toţi competitorii, care au depus un efort considerabil pe parcursul celor aproximativ trei ore cât au durat cursele.

La finalul acestora, sportivii unirişti au reuşit să cucerească 3 medalii – una de argint şi două de bronz. Acestea au fost obţinute de către Irina Maiorescu, medalie de argint şi titlul de vicecampioană naţională a României la senioare, Ştefan Copeţchi medalie de bronz la juniori I şi Tamas Bogya medalie de bronz la seniori.

„Sunt parţial mulţumit de evoluţiile sportivilor mei şi asta datorită faptului că îi cunosc şi ştiu că sunt capabili de performanţe foarte bune. Sper să existe în continuare interes din partea clubului pentru a sprijini aceşti sportivi, pentru că au demonstrat că au valoare şi merită atenţie în continuare. Spun asta în contextul în care Irina şi Tamas sunt componenţi ai lotului naţional pentru Campionatul Mondial de Seniori care se va desfăşura în luna iulie, în Elveţia şi vor avea nevoie de sprijin şi din partea clubului pentru a putea participa la această competiţie.”, a precizat Marius Anghel, instructor sportiv-orientare, CS Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax