Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CS Unirea Alba Iulia: 183 de medalii obținute în 2023, dintre care 64 de aur. Performanțe remarcabile ale sportivilor noștri

Publicat

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia a obținut performanțe remarcabile în 2023.

Sportivii clubului au reușit să câștige la competițiile naționale și internaționale un număr de 183 de medalii, dintre care 64 de aur, 79 de argint și 40 de medalii de bronz.

Aceste rezultate excepționale demonstrează talentul, determinarea și dedicarea sportivilor, dar și profesionalismul antrenorilor care i-au pregătit.

La secția atletism, sportivii noștri au obținut 22 de medalii, dintre care 14 de aur și 8 de argint.

La box am câștigat 3 medalii de argint, iar la secția culturism si fitness 2 medalii, dintre care 1 de aur și 1 de argint.

La haltere, au obținut o medalie de bronz, iar la judo, sportivii noștri au câștigat 12 medalii, dintre care 4 de aur, 4 de argint, 4 de bronz.

La orientare, sportivii din Alba au obținut 9 medalii, dintre care 4 de aur, 3 de argint, 2 de bronz, în vreme ce la powerlifting sportivii secției au câștigat 120 de medalii, dintre care 35 aur, 57 argint și 28 bronz.

Și la  Taekwondo WT, ei au câștigat 14 medalii, dintre care 6 de aur, 3 de argint, 5 de bronz. La tenis de masa am obținut menținerea în Divizia B.

Directorul CS Unirea Alba Iulia, Daniela Moșneag, a transmis felicitări tuturor sportivilor și antrenorilor și a mulțumit sponsorilor clubului.

”Anul 2024 este unul simbolic pentru Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia deoarece marchează împlinirea a 50 de ani.

Înființat în anul 1974, CS Unirea Alba Iulia este o instituție de prestigiu, aflată în subordinea Agenției Naționale pentru Sport.

De-a lungul acestor cinci decenii, clubul a reprezentat cu cinste județul Alba și România în competițiile sportive naționale și internaționale, obținând numeroase victorii și medalii.

În anul jubiliar 2024, Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia își propune să continue tradiția performanței”, a transmis Daniela Moșneag, directorul CS Unirea Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax