Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CS Unirea Alba Iulia a obținut trei medalii la Campionatele Naționale de Marș. Bianca Molnar, locul I la tineret

Publicat

bianca molnar

Clubul Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia a obținut, sâmbătă, prin Bianca Molnar și Mihaela Acatrinei, trei medalii la Campionatele Naționale de 10 kilometri Marș, desfășurate la București.

Bianca Molnar a obținut locul I la tineret și locul III la senioare, cu timpul 51 de minute și 9 secunde. Având în vedere vârsta ei, 22 de ani, a putut concura simultan la ambele categorii.

Mihaela Acatrinei a obținut locul II la senioare, cu timpul 50 de minute și 22 de secunde.

De asemenea, un rezultat bun a fost obținut și de către junioara Georgiana Jid, locul 5 la tineret și locul 9 la senioare, cu timpul 59 de minute și 30 de secunde.

Bianca Molnar și Mihaela Acatrinei, sportive cu dublă legitimare, au obținut locul I la proba pe echipe pentru CS Universitatea Reșița.

Mărșăluitoarele au făcut deplasarea la București, alături de antrenorul lor, profesorul Gabriel Avram.

”Vreau să le felicit pentru prestația avută și în special vreau să o felicit pe Bianca Molnar care cu această ocazie și-a făcut retragerea din activitate. A fost ultimul ei concurs, a terminat pe primul loc și se retrage în glorie, dacă nu cumva se va răzgândi și va reveni asupra deciziei. Deocamdată așa a hotărât. E foarte tânără, are doar 22 ani”, a spus profesorul Gabriel Avram.

La rândul său, directorul CS Unirea Alba Iulia, Corneliu Mureșan, a spus că aceasta este ultima competiție din acest an pentru secția de atletism a clubului.

”A fost un an de excepție, cu circa 20 de medalii obținute, în care secția de atletism s-a ținut de cuvânt! Am avut rezultate foarte bine și, așa cum am promis, am organizat campionatele naționale la Alba Iulia, în luna martie, cu ocazia anului Centenar”, a spus Corneliu Mureșan.

Secția de atletism a Clubului Sportiv (CS) Unirea Alba Iulia a ajuns una de referință în România, având de la înființare și până în prezent, peste 40 de participări la competiții mondiale și europene, inclusiv jocuri olimpice, dar și peste 300 de medalii la campionatele naționale. Cele mai bune performanțe au fost obținute la proba de marș, iar cele mai performante sportive sunt Norica Câmpean, Ana Maria Groza și Ana Rodean.

Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia, înființat 1974 și aflat în subordinea Ministerului Tineretului și Sportului, are șapte secții: atletism, haltere, box, powerlifting, judo, orientare și tenis de masă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax